esl course plus diving hero

Sommarspråkläger med dykning

Sommarspråkläger med dykning

Sommarspråksläger för juniorer med dykning erbjuder en unik kombination av lärande och äventyr för unga upptäcktsresande. Föreställ dig att dyka ner i språklektioner under dagen och dyka i kristallklart vatten för att upptäcka färgglada korallrev och fascinerande havsdjur! Navigera längs Medelhavets soldränkta stränder och utforska de skatter som djupen rymmer. Deltagarna får öva sina språkkunskaper samtidigt som de får nya vänner och upplever spänningen med dykning under ledning av erfarna instruktörer. En oförglömlig sommar fylld av språk, skratt och oförglömliga undervattensminnen! 

Dykning erbjuder den perfekta utmaningen för nyfikna unga sinnen. Undervattensvärlden låter dig uppleva en helt ny dimension av ditt värdland. Dykning främjar självförtroende och självständighet hos unga studenter när de navigerar i nya miljöer och situationer, vilket är värdefulla färdigheter för språkinlärning. Dessutom kan dykningens spänning och äventyr väcka entusiasm för att lära sig språk, vilket gör processen roligare och mer engagerande.

summer camp scuba diving

Vilka språk kan du studera på ett sommarläger med dykning?

I Europa ligger de absolut bästa platserna för ett sommarläger med dykning i Medelhavet. Här har du en mängd olika språk från regionen att välja mellan. För närvarande kan du välja att lära dig engelska eller franska när du utforskar undervattensvärlden.

language camp scuba diving

Vart kan du åka på ett sommarspråkläger med dykning?

Medelhavets frestande stränder erbjuder några otroliga platser för unga deltagare att utforska medan de lär sig franska eller engelska. Våra sommarläger för dykning i Frankrike kommer att ge dig den bästa inblicken i Franska Rivierans kristallklara vatten som du kan få! Våra språkläger på Malta erbjuder dig den unika upplevelsen av varma dyk i Medelhavet tillsammans med dagliga engelskalektioner.