esl course plus football hero

Sommarspråkläger med fotboll

Sommarspråkläger med fotboll

Sommarspråksläger med fotboll erbjuder en rolig blandning av språkinlärning och fotboll för barn. Deltagarna förbättrar sina språkkunskaper samtidigt som de njuter av spelet de älskar. Med språklektioner och fotbollsträning ledd av erfarna tränare blir detta ett bra sätt för deltagarna att få vänner från olika bakgrunder och utveckla viktiga livskunskaper i en stödjande miljö. 

Att kombinera fotboll med språkkurser för juniorer är fantastiskt! Det gör inte bara lärandet roligare, det ger dem också en chans att öva på sina nya språkkunskaper i en autentisk miljö. Oavsett om de pratar med lagkamrater på planen eller planerar strategier under en match använder de sina språkkunskaper utan att ens inse det. Att spela fotboll tillsammans hjälper dem dessutom att få nya vänner från olika bakgrunder och kulturer och lär dem om lagarbete och kommunikation längs vägen. Det är en win-win för att lära sig och ha en fantastisk tid!

summer camp football

Vilka språk kan du studera på ett sommarläger med fotboll?

På ett fotbollssommarläger kan du dyka ner i två fantastiska språk: engelska och spanska. Varför dessa två? Tja, engelska är som fotbollens universella språk, vilket hjälper dig att få kontakt med spelare från hela världen. Och spanska? Det är väldigt praktiskt för att förstå fotbollstermer och -taktik, eftersom det talas i många fotbollsälskande länder. Så medan du gör mål på planen tar du också höga poäng i språkinlärning.

language camp football

Vart kan du åka på ett sommarspråkläger med fotboll?

Letar du efter den ultimata sommarspråklägerupplevelsen med fotboll? Sök inte längre än till Brighton i Storbritannien eller Valencia och Barcelona i Spanien! Brighton erbjuder en trendig kustnära atmosfär med sina pulserande stränder och livliga atmosfär, vilket gör det till en spännande plats att lära sig engelska och fullända dina fotbollsfärdigheter. Borta i Valencia kommer du att fördjupas i den spanska kulturen, från dess utsökta kök till dess fantastiska arkitektur, allt medan du fräschar upp dina språkkunskaper och njuter av det vackra medelhavsklimatet. Och naturligtvis finns det Barcelona, ​​där fotboll praktiskt taget är en religion! Med sina ikoniska landmärken, blomstrande konstscen och passionerade fotbollskultur är Barcelona den perfekta lekplatsen för yngre deltagare som är ivriga att låta sig spanska och vässa sin fotbollsförmåga. Så, oavsett om du dras till den engelska kusten, den spanska solen eller fotbollsfebern i Barcelona, ​​erbjuder dessa städer oförglömliga upplevelser för både unga språkstudenter och fotbollsentusiaster!