esl course plus surfing hero

Språkläger med surfing för juniorer

Språkläger med surfing för juniorer

Sommarspråkläger med surfing erbjuder den perfekta blandningen av hjärtpumpande spänning och språkinlärning för unga äventyrare! Dessa läger handlar om att njuta av spänningen med att surfa samtidigt som du skaffar nya språkkunskaper i en vänlig och säker miljö. Det är som att lära sig behärska vågor och nya ord på samma gång! Med interaktiva lektioner, kulturella upplevelser och massor av strandvibbar ger dessa läger unga deltagare ett roligt sätt att insupa språkkunskaper under ett aktivt sommarlov. 

Surfing är den perfekta sporten att utöva efter en lång dag med språkkurser. Adrenalinrushen, det uppfriskande havsvattnet, de nya vännerna – allt detta är fantastiska sätt för en ung student att skapa fantastiska nya minnen. Förutom att behärska vågorna, ger surfing en unik miljö där deltagarna naturligt kan delta i konversationer med andra surfare, få instruktioner och interagera med andra lokalbor på stranden. Dessa autentiska scenarier erbjuder värdefulla möjligheter att träna språkkunskaper i ett dynamiskt och roligt sammanhang. ESL erbjuder surfingläger för både tonåringar och barn. Kontakta enkelt vårt team för att ta reda på vilket läger som passar bäst för dig.

summer camp surfing

Vilka språk kan du studera på ett sommarläger med surfing?

Surfing är en populär sport över hela världen — allt du behöver är havets vågor, en bräda och en fantastisk attityd och du kan komma igång på nolltid! Våra surfspråkläger finns över hela Europa och ger dig ett brett utbud av språk för juniorer att studera medan de rider på vågorna. För närvarande kan du välja mellan att lära dig spanska, engelska eller franska under ditt surfingsommarläger.

language camp surfing

Vart kan du åka på ett sommarspråkläger med surfing?

Ge dig ut på en oförglömlig språk- och vattenresa med sommarspråkläger och surfing på pittoreska destinationer i Malta, Frankrike och Spanien. St Paul's Bay på Malta ligger inbäddat mitt i det azurblå Medelhavet och erbjuder en unik miljö där deltagarna kan njuta av solen medan de förbättrar sin engelska. På Spaniens atlantkust är San Sebastien en stad som lever och andas surfkultur, och på vårt läger kan du lära dig spanska samtidigt som du möter andra surfare på den berömda Zurriola-stranden. I Biarritz, Frankrike, känt för sina vågor i världsklass, kan surfare rida på tidvattnet och fördjupa sig i sina franska språkfärdigheter. Oavsett om det är Maltas historiska gator, Frankrikes pulserande kultur eller Spaniens ikoniska stränder, utlovar varje destination en berikande och äventyrlig sommarlägerupplevelse där både språk- och surfentusiaster frodas.