esl course plus horse riding hero

Ridläger med språk

Ridläger med språk

Följ med på ett spännande äventyr som blandar språkinlärning med ridning! Dessa läger erbjuder en specifik chans att förbättra dina språkkunskaper, samtidigt som du njuter av spänningen med att rida. I vackra omgivningar kommer du att träna på att tala medan du utforskar ridningens värld. Det är en unik upplevelse som lovar mycket nöje och lärande! 

Att kombinera ett sommarridläger med språklektioner är perfekt eftersom det adderar nöje och äventyr till lärandet. Att rida får dig att röra på dig, stärker ditt självförtroende och låter dig njuta av naturen. Det är ett bra sätt att lära sig att samarbeta och anpassa sig. Plus, att vara tillsammans med hästar och utomhus gör att det känns lätt och avslappnat att lära sig språk. Så att kombinera ridning med språkläger handlar inte bara om att lära sig ord – det handlar också om att växa och ha kul !

Vilka språk kan du studera på ett ridläger?

På ett sommarläger med ridning kan du fördjupa dig i en mängd olika språk, inklusive engelska, franska, tyska och spanska. Oavsett om du travar över fälten eller ryktar din häst, har du möjlighet att öva på dina språkkunskaper i en rolig och engagerande miljö. Från att samtala med andra ryttare till att följa instruktioner från instruktörer, varje ögonblick på lägret blir en chans att förbättra dina språkkunskaper. Så oavsett om du är nybörjare eller redan talar flytande, finns det något för alla att lära sig och njuta av på detta flerspråkiga ridäventyr.

Vart kan du åka på ett språkläger med ridning?

Ge dig ut på ett unikt och oförglömligt äventyr genom att åka med på ett sommarridläger i England, Schweiz, Tyskland, Belgien, Frankrike eller Spanien! Vart och ett av dessa länder erbjuder sin egen distinkta charm och landskap, vilket ger en berikande bakgrund för din språk- och ridresa. 

I England kan du utforska den lummiga landsbygden och de historiska egendomarna samtidigt som du tränar engelska med lokalbefolkningen. Rid i Schweiz genom de fantastiska schweiziska alperna, omgiven av hisnande bergslandskap och orörda sjöar. Tyskland har pittoreska skogar och charmiga byar, perfekta för både ridning och språkfördjupning. Belgien erbjuder en blandning av medeltida städer och natursköna landskap, vilket ger en varierad miljö för din språk- och din ridupplevelse. I Frankrike kan du galoppera genom skogar och längs kuststigar samtidigt som du förbättrar dina franska kunskaper. Slutligen inbjuder Spanien dig att rida genom soldränkta landskap och fördjupa dig i det spanska språket och kulturen. Med så många otroliga destinationer att välja mellan, utlovar ett språkläger med ridning en oförglömlig och berikande upplevelse för både språkstudenter och ridsportentusiaster.