Språkresor till Frankrike

Franska är ett av de främsta arbetsspråken inom EU och ännu idag ett av de viktigaste arbetsspråken runt om i världen. En språkresa till Frankrike är en fantastisk erfarenhet att lära sig ett språk som pratas på de fem kontinenterna och som ger dig ett försprång i världen genom att du får chansen att lära känna ett nytt språk och en ny kultur. Tusentals studenter har givit ESL förtroendet att skapa deras idealiska språkresa och våra språkkurser i franska för ungdomar är anpassade till varje enskild student.
 

Varför göra en språkkurs i franska i Frankrike?

 
 • Omge dig av det franska språket och kulturen för att lära dig i en fräsch, dynamisk miljö, som är helt annorlunda än den du möter hemma i klassrummet.
 • Upplev campuslivet och träffa unga människor från olika delar av världen, som reser för att studera franska i Frankrike, precis som du.
 • Lär dig i en autentisk omgivning, där du praktiserar språket varje dag och hör franska runt omkring dig överallt.
 • Få nya minnen när du reser till nya platser i Frankrike och lär känna nya traditioner, delta i aktiviteter och idrott och far på spännande utflykter.
 

Var kan jag göra en språkkurs i franska i Frankrike?

Tala franska och upplev det chica Paris under Eiffeltornet i Frankrikes huvudstad, eller res till Frankrikes vackra kust och lär känna Biarritz, Nice och Antibes, där du kan lära dig och praktisera franska i en omgivning av sol och sand. Oavsett var du väljer att göra din språkkurs i franska för ungdomar i Frankrike, får du en garanterat dynamisk, spännande
språkresa med ESL och dina färdigheter i franska kommer att förbättras snabbt när du fördjupar dig i franskt liv och kultur.


 

Vad kommer jag att göra på mitt franska sommarläger i Frankrike?

ESL:s juniorkurser i franska och sommarläger är utformade med tanke på unga människor, vilket betyder att du kommer att vara i en dynamisk, internationell miljö som uppmuntrar och stimulerar lärandet samtidigt som du har roligt på din kurs. Du studerar franska i grupp och omsätter sedan dina kunskaper i praktiken genom utflykter, aktiviteter och mycket mer! Vi erbjuder möjligheten att kombinera din juniorkurs i franska i Frankrike med kompletterande aktiviteter som läcker, fransk matlagning, sport, konst & design, eller ridning – för att bara nämna några få! Du kommer aldrig att ha en tråkig stund på din språkresa till Frankrike med ESL!

Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.