Språkresor till Frankrike

Paris är turismens högborg, men också staden där man kan sitta på ett kafé i timmar med en kopp kaffe och bara titta på människorna som passerar.

Detta land väcker dina sinnen till liv. Frankrike är en hyllning till arkitekturen och till historien, men även till naturen som är så varierad. Här finns allt från solbrända jordar vid Medelhavet till stora slätter i norr. En fest för ögonen, helt enkelt. Inte bara synen stimuleras i detta land, utan även smaksinnet. Lokala läckerheter, flera hundra år gamla recept som ärvts från generation till generation. Bröd, vin, ost är den treenighet som franska familjer hedrar varje dag. Det vore nästan en förolämpning att bara äta biff med pommes frites. Även hörseln får sitt här. Franskan har rykte om sig att vara kärlekens språk och alla som inte har språket som modersmål vittnar om hur melodiöst det låter, från Molière till Gainsbourg. Poeter och musiker har alltid försökt hitta språkets alla hemligheter när de formulerat sig på detta rika språk. Även i fransk film, som är så speciell, blir komplexiteten i språkets grammatik levande. Om fransmännen vid ett första möte kan verka otåliga så visar de sig vara fantastiska samtalspartners. De beundrar och älskar sitt hemland, och vill gärna visa landets enastående skönhet, där deras språk kanske är den största av skönheter.

Läsa mer

Hitta en stad på kartan

Är du intresserad av detta land?

4 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För femte gången har ESL – Språkutbildning Utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

 2. Star Agency Europe
 3. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa.

 4. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE

  Under 2016 har 97 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning Utomlands till sina närmaste.

 5. KVALITETSCERTIFIERING

  ESL – Språkutbildning Utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.