Språkresor till Lindau

Bra, 245 omdömen

På stranden av den vackra Bodensjön kommer en språkresa till Lindau att tillåta dig att uppleva den här fantastiska staden på nära håll! Känd för sin charmiga gamla stadskärna på en ö i sjön, får du utforska alla dess sevärdheter när du studerar tyska i Lindau. Om du vill ha en äventyrlig språkresa, finns det gott om vattensporter att prova på - tiden du pluggar tyska i Lindau kommer att bli spännande!

 
Språkresor till Lindau
Lindau
1 / 10
Tyska skolor i Lindau

På en tysk kurs i Lindau studerar du tyska utomlands i en stad full av kultur, där du kan delta i festivaler under hela året och utforska århundraden av historia i Gamla stan. När du studerar tyska i Lindau, kommer våra fantastiska partnerskolor att se till att du följer rätt kurs så att du gör snabba framsteg mot dina språkmål. Du kommer att lära dig tyska i Lindau på själva ön, så du kommer bara att vara några steg från sevärdheter som Altes Rathaus och Stadttheater.

 

Varför studera tyska i Lindau?

esl Lindau language stay 3 column 1
Stadsliv
  • Lindau är en unik stad som ligger på en charmig ö, och det bästa sättet att uppleva den är att promenera på gatorna i Gamla stan, beundra sevärdheterna på Maximilianstrasse och det historiska Haus Zum Cavazzen.
  • Då du studerar tyska i Lindau på sommaren, kan du njuta av vattensporter som vindsurfing och att segla på Bodensjön, medan den årliga julmarknaden är en populär attraktion på vintern.
esl Lindau language stay 3 column 2
Resande
  • När du studerar tyska i Lindau får du chansen att utforska Bodensjöns fantastiska omgivningar - missa inte att ta färjan över sjön till staden Konstanz, en vacker gotisk stad.
  • Från Lindau kan du också utforska ikoniska bayerska sevärdheter, inklusive sagoslottet   Neuschwanstein, omgivet av de fantastiska Ammer-bergen
esl Lindau language stay 3 column 3
Arbete
  • Även om litet, har Lindau en mångsidig ekonomi som består av de stora branscherna turism och industriproduktion, och en kurs i tyska i Lindau låter dig utforska dessa sektorer
  • I området finns också större företag, inklusive Liebherr Electronics och Continental AG, och ESL kan hjälpa dig att hitta jobb i området genom våra partnerskolor - kontakta oss för mer information!

Populära frågor om att studera tyska i Lindau:

Hur mycket kostar det att bo och studera tyska i Lindau?

Våra tyska kurser i Lindau börjar från bara 300 euro för en veckas lektioner och andra kostnader i staden är också låga. En måltid ute i staden kostar mellan 15 euro och 20 euro och du behöver inte oroa dig för att använda kollektivtrafik eftersom ön är lätt att ta sig runt på till fots!  ESL ger dig gärna en gratis prisoffert för din språkresa till Lindau.

Vilka är fördelarna med att studera tyska i Lindau?

  • Lindau är en charmig, unik stad i södra Tyskland, vilket gör den till det perfekta stället att fördjupa sig i tysk kultur på en språkkurs utomlands
  • I Lindau kan du utforska de fantastiska historiska gatorna i Gamla stan, liksom prova alla spännande aktiviteter på Bodensjön!

Vilken typ av kurser i tyska kan jag göra i Lindau?

ESL erbjuder en rad språkkurser utomlands i Lindau som du kan välja mellan, så oavsett ditt mål eller din nivå, kommer du att hitta den som är rätt för dig! Några av de kurserna i tyska i Lindau vi erbjuder tillsammans med våra partnerskolor inkluderar:

  • Lektioner från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
  • Förberedande examenskurser inklusive ZD och TELC

Har du några övriga frågor om att studera tyska i Lindau?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig