Språkresa till Lahntal, Tyskland

Bra, 40 omdömen

När du studerar tyska i Lahntal, skulle du bli förlåten om du misstänkte att detta pittoreska samhälle vore en filmscen! Denna vykortsvackra tyska region är den perfekta kombinationen av höga slottstorn, slingrande floder och traditionellt stadsliv och en kurs i tyska i Lahntal låter dig uppleva allt den har att erbjuda. Du kommer att älska utflykterna, sportaktiviteterna och äventyren när du pluggar tyska i Lahntal!

 
Språkresa till Lahntal, Tyskland
Lahntal
1 / 10
Tyska skolor i Lahntal

En kurs i tyska i Lahntal är ett populärt val för studenter som vill få erfarenhet av det verkliga dagliga livet i Tyskland och leva det äventyrliga livet ute på landsbygden. Våra fantastiska partnerskolor erbjuder ett brett utbud av kurser, så du gör snabba framsteg då du studerar tyska i Lahntal. Dessutom lär du dig tyska i Lahntal i hjärtat av regionen, nära Schloss Biedenkopf och många vandringsleder!

Varför studera tyska i Lahntal?

esl lahntal language stay 3 column 1
Byliv
  • Vakna varje morgon på din kurs i tyska i Lahntal på ett idylliskt resmål, där du kommer att vara omgiven av kullar och grönska - kontakta oss för mer information om boende i Lahntal!
  • När du är här, se till att du spenderar lite tid på de lokala kaféerna och provar specialiteter som Kartoffelbraten, som serveras efter hösten potatisskörd!
esl lahntal language stay 3 column 2
Resande
  • Lahntal ligger inte långt från universitetsstaden Marburg, där du möter andra internationella studenter och får utforska Marburger Schloss och Sankta Elizabeth-kyrkan.
  • Den stora staden Frankfurt är bara en timme bort från Marburg med tåget, så när du studerar tyska i Lahntal, kan du också uppleva storstadslivet!
esl lahntal language stay 3 column 3
Aktiviteter
  • Det finns så mycket att göra i Lahntal, inklusive vandring, cykling och till och med paddling längs floden Lahn, en av de mest populära floderna i Tyskland för att paddla kanot!
  • Äventyrslystna kommer definitivt att kolla in de lokala vandringslederna under en kurs i tyska i Lahntal - du kan vandra uppför Rimberg för en vacker utsikt över den omgivande landsbygden.

Populära frågor om att studera tyska i Lahntal:

Hur mycket kostar det att bo och studera tyska i Lahntal?

Att bo och studera tyska i Lahntal är klart överkomligt! Om du vill prova lokala maträtter på din språkkurs utomlands kan en traditionell schnitzel på en typisk restaurang kosta cirka 13 euro. Våra kurser i tyska i Lahntal för juniorer börjar från 915 euro per vecka, så kontakta gärna ESL för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands till Tyskland.

Vilka är fördelarna med att studera tyska i Lahntal?

  • Att studera tyska utomlands i Lahntal är perfekt om du letar efter att leva det traditionella bylivet och praktisera dina språkkunskaper med den vänliga lokalbefolkningen.
  • Lahntal är också perfekt för äventyrliga språkstudenter och du kan prova massor av spännande aktiviteter som paddling och mountainbike i området på din kurs i tyska Lahntal.

Vilken typ av kurser i tyska kan jag göra i Lahntal?

Våra partnerskolor lägger stor vikt vid ett aktivt lärande, vilket innebär att du kommer att vara engagerad i gruppen från dag ett och uppmuntras att öva dygnet runt när du studerar tyska utomlands i en välkomnande miljö! Några av våra språkkurser utomlands inkluderar:

  • Sommarläger för juniorer i åldern 10 - 17 år
  • Kurser Tyska PLUS aktivitet för juniorer (t.ex. ridning, tennis)

Har du några övriga frågor om att studera tyska i Lahntal?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig