Språkresor Italien

Som ett av de större språken i Europa, är italienska ett fantastiskt studieval och om du beslutar dig för att studera italienska i Italien kommer du själv att få uppleva detta rika, vackra språk, tillsammans med kulturen, naturen och gastronomin som gjort Italien berömda över hela världen! Söker du en språkresa till Italien har vi den perfekta kursen för dig! Med ett stort utbud och flexibla studiealternativ kan ESL hjälpa dig att sätta ihop din kurs i italienska så att den passar dina behov och önskemål.
 

Varför läsa italienska i Italien?


Trots att italienska främst talas i Europa, är italienska ett av de mest studerade språken i världen, tack vare att det är ganska lätt i förhållande till andra världsspråk. Det är roligt att studera och med en rik kultur bakom sig att upptäcka – och att plugga italienska i Italien ger dig den unika möjligheten att lära känna denna kultur och historia i total fördjupning. Du har italienska runt omkring dig hela tiden och, ännu viktigare, du kommer att tala det överallt! Vilket sätt kan vara bättre än detta för snabba framsteg och för att utveckla dina färdigheter?

 

Var kan jag plugga italienska i Italien?


Med 12 olika resmål för att studera italienska i Italien, erbjuder ESL dig möjligheten att verkligen skräddarsy din studieupplevelse och välja den perfekta destinationen för dig och dina behov. Från huvudstaden Rom till Florens vackra gator och kuststäder som Tropea och Salerno eller Venedigs berömda slingrande gränder, har vi det idealiska resmålet för dig. Utforska vårt urval av skolor och se vilken språkresa till Italien som skulle passa dig bäst.

 

Varför välja ESL för min kurs i italienska i Italien?


ESL är ett företag med över 20 års erfarenhet av att leverera den perfekta språkkursen till tusentals studenter i hela Europa. Fördelar med att resa med ESL på en språkresa till Italien inbegriper:
 
 • Personlig, gratis rådgivning
 • Stöd före, under och efter din kurs
 • Vår lägstaprisgaranti: vi betalar mellanskillnaden om du hittar en kurs till ett lägre pris med en annan förmedlare eller skola
 • Kvalitetsundervisning: vi utvecklar en nära och personlig relation till våra partnerskolor för att säkra att du verkligen ska få det bästa när det gäller din språkkurs
Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.