Språkresor till Santa Monica

Ett stenkast från Los Angeles stök och larm, är kuststaden Santa Monica den perfekta platsen för den som vill få erfarenhet av Kaliforniens avslappade livsstil. En kurs i engelska i Santa Monica ger dig en idealisk utgångspunkt för att utforska Los Angeles och södra Kaliforniens fantastiska nationalparker. Med ett varmt klimat hela året och en öppen, avslappad atmosfär, är Santa Monica ett populärt val för ESL:s studenter som vill leva ut sin amerikanska dröm!
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Santa Monica

 • Lägg till i favoriter

  Språkskolan EC i Santa Monica har allt man kan önska sig. Den ligger på 5 minuters promenad från...

  Från 4764 SEK
  538 USD för 1 vecka

Varför studera engelska i Santa Monica?

 

Du blir totalt fördjupad i den kaliforniska livsstilen från det att du landar och får tillfälle att höra och tala engelska överallt. Praktisera din engelska alldeles bredvid Venice Beach, njut av de långa, gyllene sandstränderna, Santa Monicas livliga pir och hantverksbutikerna att fynda i timtals.! Utöver att utveckla dina färdigheter i engelska, tar du till dig stadens varma känsla av samhörighet och träffar internationella studenter från runt om i världen, som rest för att göra en språkkurs i engelska i Santa Monica.


 

Vad kommer jag att göra på min kurs i engelska i Santa Monica?

 

Fråga dig till att börja med vad u vill uppnå med din kurs i engelska – lär du dig engelska för nöjes skull, för att resa, eller för arbetet? Det spelar ingen roll vilka dina mål är, våra partnerskolor i Santa Monica har den rätta kursen för dig. Med standardkurser, halvintensiva kurser och intensivkurser, kan du studera i din egen takt och om du skulle vilja ta en examen i engelska, hjälper våra partnerskolor dig med förberedelserna – allt med sol och sand som kuliss!


 

Varför välja ESL för en språkresa till Santa Monica?

 

I över 20 år har våra studenter anförtrott oss att hjälpa dem att hitta sin ideala språkresa utomlands och våra många års erfarenhet gör att vi kan skräddarsy den perfekta språkkursen som passar dig och dina behov.

 
 • Vi erbjuder ett brett urval kurstyper och sätt att studera ett nytt språk på alla våra språkresor utomlands.
 • Vi väljer omsorgsfullt ut våra partnerskolor så att du kan vara säker på att få undervisning av hög kvalitet och lära dig i en stödjande atmosfär.
 • Vi erbjuder gratis, personaliserad rådgivning hela vägen, tillsammans med konkurrenskraftiga priser, för att garantera dig en minnesrik, njutbar upplevelse under din kurs i engelska i Santa Monica.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.