Språkresor till Portland

Utforska en ny sida av USA medan du pluggar engelska genom att lära känna dess progressiva, hållbara och gröna kultur i Portland, Oregon! Du kommer att integrera dig på en gång i det amerikanska stadslivet i denna mångkulturella stad – den har en av de mest vibrerande musikscener i Staterna, nattlivet är intensivt och om du också är ute efter avkoppling och vila, finns här enorma parker och grönområden. Gör en språkresa till Portland och upptäck denna stillahavspärla!
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Portland

Varför studera engelska i Portland?

 

I dagens värld är Portland ett exempel för resten av oss när det handlar om hållbarhet. Du får möjlighet att fritt utforska stadskärnan i lugn och ro eftersom bilar inte är tillåtna i centrum – och det är bara början! Berg, nationalparker och skog – det är ett grönt paradis! Du lär dig och praktiserar din engelska varje dag med unga, liberala människor, besöker Portlands ikoniska mikrobryggerier och de hippa kaféerna.


 

Vad kan jag göra under min kurs i engelska i Portland?

 

På ESL är vi stolta att kunna erbjuda en bred kursportfölj och vi väljer ut våra partnerskolor med tanke på våra studenter – vi vill säkra att du kan skräddarsy din kurs i engelska efter dina behov och maximera din vistelse! Våra partnerskolor erbjuder intensiva och halvintensiva kurser, standardkurser och kurser i affärsengelska, för att bara nämna några. Din språkresa till Portland erbjuder dig även chansen att utforska staden och delta i speciella aktiviteter anordnade av våra partnerskolor. Dessa hjälper dig verkligen att integrera dig i det amerikanska vardagslivet!


 

Varför välja ESL för en språkresa till Portland?

 

Med över 20 års erfarenhet av språkresor utomlands kan vi skapa den perfekta språkresan vi erbjuder våra studenter, tillsammans med personaliserad rådgivning som våra studenter erbjuds gratis! Tusentals studenter ger oss varje år sitt förtroende att hjälpa dem att hitta den ideala språkkursen i engelska och att uppmuntra dem att nå sina språkliga mål. Vi älskar att resa och att lära oss språk – och med ESL:s kvalitet under hela ditt språkreseäventyr med oss är vi säkra på att du också kommer att älska det!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.