esl-english-usa-seattle-kaplan-international-hero

Kaplan International

Kaplan International

Vår partnerskola huserar i en modern byggnad som vetter mot havet i centrala Seattle. De 19 klassrummen är utrustade med interaktiva tavlor och audiovisuella hjälpmedel. Du disponerar även en multimediasal med språkinlärningsprogram, gratis datorer, liksom ett bibliotek med videos, ljudböcker och annat pedagogiskt material. I studenternas uppehållsrum finner du snacks- och dryckesautomater, kylskåp, mikrovågsugnar och TV, och här träffas deltagare från hela världen för att prata och koppla av. På kort avstånd från kurscentret hittar du den berömda Pike Place Market, full av liv och ett måste du inte får missa, liksom det allra första Starbucks! Tack vare sitt centrala läge har skolan nära till goda allmänna kommunikationer. Kaféer, restauranger och affärer finns i mängd och bidrar till den urbana bilden av stadsdelen där ditt kurscenter ligger.

Pluspunkter

 
Kaplan International
1 / 10

Pluspunkter

  • Idealisk miljö för att träffa amerikanska studenter
  • Utmärkta möjligheter till sport på universitetets campus
  • Aktiviteter för alla smaler

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

ACCET
esl accet accreditation
CSN
CSN logo accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Colombia
      Japan
      Sydkorea
      Saudiarabien
      Panama
      Turkiet
      Taiwan
      Frankrike
      Schweiz
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL host family accommodation 2

Att bo i en värdfamilj erbjuder det bäst alternativet för den som vill fördjupa sig på ett effektivt och aktivt sätt i kulturen i det land man valt. I Seattle har du ditt rum (eget eller delat med en annan student) och kan välja mellan endast frukost eller halvpension. Du delar på så sätt det dagliga livet och upplevelserna med din värdfamilj och praktiserar din engelska varje dag. Din värdfamilj bor vanligtvis 52 minuter i genomsnitt från skolan med buss (maximal restid 70 minuter under högsäsong).

Residens i Downtown - Vermont Inn (minimum 5 veckor, från 18 år)

ESL USA Seattle Kaplan International Downtown Residence

Om du bor på detta residens i Seattles Downtown tar det dig 17 minuter att komma till skolan med buss och två minuter att promenera till kaféer och restauranger. I ditt rum med privat badrum finns gratis sängkläder och handdukar, ett utrustat litet kök, en TV och förvaringsutrymme. Wi-Fi ingår i priset och det finns betaltvättstuga. Njut av uteplatsen där du kan ha picknick med de andra gästerna på residenset och utforska omgivningens sevärdheter och museer! Rummen städas en gång i veckan och residenset har övervakning hela dygnet.

Studentresidens The Redwood (från 18 år)

ESL Languages Redwood Residence Kaplan International Seattle

Mellan Seattles livliga centrum och det trendiga bostadsområdet Capitol Hill, ger detta residens dig ett perfekt prov på urban kultur – allt bara 25 minuter med buss från skolan. Studenterna bor i bekväma enpersonsstudior utrustade med dubbelsäng, garderob, skrivbord, stol, kokvrå och badrum. Sängkläder och handdukar får du vid ankomsten och dessa kan tvättas i maskiner på plats. Du har självhushåll och ansvarar för städning av din studio. Mellan lektionerna kan studenterna koppla av på utomhusgården eller grilla på takterrassen.

American Hotel (från 18 år)

ESL Languages American Hotel Residence Kaplan Seattle

Bo på det största vandrarhemmet på USA:s västkust, i denna unika och ekonomiska bostad, bara 20 minuters promenad från skolan. Studenterna kan välja antingen ett enkelrum eller ett tvåbäddsrum, alla utrustade med en garderob, skrivbord, stol, lampa, Wi-Fi och tillgång till ett delat badrum. Sängkläder tillhandahålls vid ankomsten, men man tar med sina egna handdukar. Du kan tvätta mot en liten avgift med hjälp av faciliteterna på plats. Det finns en gratis frukost med kaffe och snacks varje morgon, men gästerna måste laga andra måltider själva i det gemensamma köket. Mellan lektionerna kan studenterna dra nytta av den sociala atmosfären på vandrarhemmet genom att träffa andra gäster i den gemensamma matsalen, spelrummet eller allrummet. Vandrarhemmet erbjuder också massor av gratisaktiviteter för att studenterna ska få nya vänner och njuta av sin tid i Seattle.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.