esl-english-usa-seattle-kaplan-international-hero

Kaplan International

Kaplan International

Vår partnerskola huserar i en modern byggnad som vetter mot havet i centrala Seattle. De 19 klassrummen är utrustade med interaktiva tavlor och audiovisuella hjälpmedel. Du disponerar även en multimediasal med språkinlärningsprogram, gratis datorer, liksom ett bibliotek med videos, ljudböcker och annat pedagogiskt material. I studenternas uppehållsrum finner du snacks- och dryckesautomater, kylskåp, mikrovågsugnar och TV, och här träffas deltagare från hela världen för att prata och koppla av. På kort avstånd från kurscentret hittar du den berömda Pike Place Market, full av liv och ett måste du inte får missa, liksom det allra första Starbucks! Tack vare sitt centrala läge har skolan nära till goda allmänna kommunikationer. Kaféer, restauranger och affärer finns i mängd och bidrar till den urbana bilden av stadsdelen där ditt kurscenter ligger.

Pluspunkter

 
Kaplan International
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Idealisk miljö för att träffa amerikanska studenter
  • Utmärkta möjligheter till sport på universitetets campus
  • Aktiviteter för alla smaler

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

ACCET
esl accet accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Colombia
      Japan
      Sydkorea
      Saudiarabien
      Panama
      Turkiet
      Danmark
      Kina
      Taiwan
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL host family accommodation 2

Att bo i en värdfamilj erbjuder det bäst alternativet för den som vill fördjupa sig på ett effektivt och aktivt sätt i kulturen i det land man valt. I Seattle har du ditt rum (eget eller delat med en annan student) och kan välja mellan endast frukost eller halvpension. Du delar på så sätt det dagliga livet och upplevelserna med din värdfamilj genom att praktisera din engelska varje dag.

Residens i Downtown (minimum 5 veckor, från 18 år)

ESL USA Seattle Kaplan International Downtown Residence

Om du bor på detta residens i Seattles Downtown tar det dig 17 minuter att komma till skolan med buss och två minuter att promenera till kaféer och restauranger. I ditt rum med privat badrum finns gratis sängkläder och handdukar, ett utrustat litet kök, en TV och förvaringsutrymme. Wi-Fi ingår i priset och det finns betaltvättstuga. Njut av uteplatsen där du kan ha picknick med de andra gästerna på residenset och utforska omgivningens sevärdheter och museer! Rummen städas en gång i veckan och residenset har övervakning hela dygnet.

Residens Cornish Commons (från 18 år, minimum 2 veckor)

ESL Languages Cornish Commons residence Kaplan Seattle

Denna bostad är idealisk för dig som vill få en autentisk amerikansk erfarenhet, omgiven av kurskamrater och cirka 20 minuters promenad från din skola. Du kommer att ha valet av antingen ett enkel- eller ett tvåbäddsrum, möblerade med en byrå, skrivbord, minikyl, mikrovågsugn, hyllor, arkivskåp och badrum. Du kommer att få sängkläder, som du kan tvätta mot en avgift på plats. Du tar med egna handdukar. De boende har självhushåll i det fullt utrustade gemensamma köket - det finns också en rumsstädningstjänst tillgänglig mot en extra kostnad. Efter lektionerna kan du återvända till ditt boende och njuta av faciliteterna på plats, inklusive ett gym, TV -lounge, spelrum, studierum och en öppen spis för att värma dig en enstaka regnig dag!

Studio Extended Stay (minimum 5 veckor, från 18 år)

ESL USA Seattle Kaplan International Extended Stay

Letar du efter ett bekvämt boendealternativ i Seattle? Dessa enkelrum med eget badrum har allt du behöver! Sängkläder och handdukar tillhandahålls, liksom badrumsutrustning och gratis Wi-Fi. Varje rum har säng, TV, garderob och fullt utrustat litet kök där du kan laga dina måltider. Dra fördel av gratis städservice en gång i veckan! Fastigheten har ett allmänt TV-rum, varuautomater, betaltvättstuga och övervakning dygnet runt. Kaplan Seattle når du på 45 minuter med buss, medan närmaste barer och restauranger ligger på bara fem minuters promenadavstånd.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)