Språkresor till Seattle

Bra, 21 omdömen

Upplev den amerikanska västkusten när du studerar engelska i Seattle mot en vintergrön bakgrund, berg som sträcker sig milsvitt och Stilla havet precis utanför dörren. Seattle är mer än bara en kaffeälskares dröm: det är en välkomnande stad med en rik musikhistoria och ett livligt handelscentrum som du kan utforska när du pluggar engelska i Seattle! Upptäck varför det är en av USA: s snabbast växande städer på din kurs i engelska i Seattle!

 
Språkresor till Seattle
Seattle
1 / 10
Engelska skolor i Seattle

Oavsett vilka dina intressen är, har Seattle det perfekta läget för att studera engelska utomlands - friluftsälskarna kommer att trivas i nationalparkerna, kulturfantasterna kommer att hitta mycket att göra bland Seattles museer och konstevenemang och de matglada blir som galna på Pike Place Market. På en engelskkurs i Seattle hos en av våra partnerskolor kommer du att fördjupa dig i språket och lära känna närliggande sevärdheter som Seattle Aquarium och Seattle Art Museum!

Varför studera engelska i Seattle?

esl seattle language stay 3 column 1
Stadsliv
 • "The Emerald City" är ett livligt resmål med så mycket att utforska när du studerar engelska i Seattle, från den ikoniska Space Needle till museet för popkultur - kontakta oss för mer information om att bo i Seattle
 • Utöver museer, gå till Pioneer Square för att beundra rolig arkitektur och bokhandlare, och få ett fågelperspektiv av staden från Seattle Great Wheel!
esl seattle language stay 3 column 2
Resande
 • Det finns massor att göra utomhus när du studerar engelska i Seattle, från att ta en färjetur till Bainbridge Island till att utforska stigarna i Seward Park.
 • För ett mer utmanande äventyr erbjuder området runt Mount Rainier 400 km av stigar genom skog och dalar, eller ta en kryssning längs det vackra Puget-sundet!
esl seattle language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Seattle är det perfekta stället för att prova äventyrliga aktiviteter och när du pluggar engelska i Seattle kan du prova en rundtur på mountainbike i de omgivande bergen eller testa bergsklättring!
 • Äventyrslystna studenter som läser engelska utomlands kan välja ett oförglömligt fallskärmshopp, eller kan du göra en avkopplande kryssning på de närliggande floderna och sjöarna!

 

Populära frågor om att studera engelska i Seattle:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Seattle?

När du studerar engelska i Seattle kan du förvänta dig att betala i genomsnitt 14:50 euro (17:50 dollar) för en måltid. Att resa runt i staden är lätt med ett Orca-kort, som gäller för alla större kollektivtrafiklinjer - en endagsbiljett kostar bara 6:50 euro (8 dollar). Våra kurser i engelska i Seattle startar från 492 euro (570 dollar) per vecka. Kontakta gärna ESL för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands till USA!

 

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Seattle?

 • Seattle är en fascinerande stad, fylld med historia, kultur och spännande attraktioner, så när du läser engelska i Seattle finns det inget slut på sevärdheter att upptäcka!
 • Detta är den perfekta platsen för yrkesverksamma att studera engelska på utomlands. Det finns en mängd industrier i denna stora handelsstad och gott om yrkesfolk som du kan praktisera din engelska med.

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Seattle?

Låt oss få veta varför du vill lära dig engelska i Seattle, så hjälper vi dig att göra rätt val! Oavsett om du vill studera engelska för att resa eller för ditt arbete, har våra partnerspråkskolor den perfekta kursen i engelska i Seattle för dig. Några av de kurser vi erbjuder inkluderar:

 • Lektioner från A1- till C1-nivå inklusive halvintensiva och intensiva kurser
 • Kombinerade grupp- och privatlektioner i affärsengelska
 • Förberedande examenskurser för TOEFL

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Seattle?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig