Språkresa till New Haven, USA

New Haven är en kombination av modernitet och New England-charm, och du kommer att fördjupa dig i dess småstadsatmosfär på din kurs i engelska i New Haven! Upptäck stadens historiska sevärdheter när du studerar engelska i New Haven, vandrar på kullerstensgatorna och beundrar utsikten över hamnen. Att plugga engelska i New Haven kommer att ge dig fantastiska färdigheter i engelska och oslagbara minnen!

 
Språkresa till New Haven, USA
New Haven
1 / 10
prev
next
Engelska skolor i New Haven

När du vandrar genom de historiska kullerstensgatorna på din kurs i engelska i New Haven, möter du andra internationella studenter som kommit till staden för att studera vid det prestigefyllda Yale University! Denna mångkulturella stad och våra partnerskolor välkomnar dig att studera engelska i total fördjupning i New Haven. Från Yale University Art Gallery till Shubert Theatre kommer du att vara omgiven av stadens bästa sevärdheter när du pluggar engelska i New Haven!

 

Varför studera engelska i New Haven?

esl new haven language stay 3 column 1
Stadsliv
  • När du studerar engelska i New Haven kommer du att upptäcka både historia och modern kultur och kan besöka Yale Peabody Museum of Natural History och beundra naturen i East Rock Park samma dag.
  • Påverkan av italiensk kultur har gjort New Haven till ett pizzaparadis, och när du pluggar engelska i New Haven kan du prova de bästa på Sally's Apizza eller Pepe's - kontakta oss för mer information om att bo i New Haven.
esl new haven language stay 3 column 2
Resande
  • På den södra stranden av Connecticut är New Haven idealiskt beläget för att utforska de vykortsvackra kuststäderna - njut av hummer i New London eller gå längs den vackra Hammonasset Beach i Madison!
  • Om du vill ha en lugn paus från dina engelska studier i New Haven, ta dig till Connecticuts inland för att vandra i Naugatuck State Forest.
esl new haven language stay 3 column 3
Aktiviteter
  • I denna historiska amerikanska stad kommer du att få otroliga minnen när du utforskar alla aktiviteter som erbjuds, från promenadturer i innerstaden till att njuta av en show på Shubert Theatre.
  • Hyr en cykel och ge dig ut de omgivande stigarna för att uppleva otrolig natur, eller utforska Long Island Sound på en båttur under din kurs i engelska i New Haven!

Populära frågor om att studera engelska i New Haven:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i New Haven?

Denna populära studentstad erbjuder fördelaktiga levnadskostnader, och du kan förvänta dig att betala mellan 12:30 euro (15 dollar) och 20:50 euro (25 dollar) för en måltid ute på stan. Även om det är lätt att gå till fots i stadens centrum kostar ett endagskort på det lokala bussystemet bara 2:90 euro (3:50 dollar). Kontakta oss för en gratis prisoffert för din tid att studera engelska i New Haven!

 

Vilka är fördelarna med att studera engelska i New Haven?

  • En livlig, internationell stad. Att studera engelska i New Haven ger dig chansen att knyta kontakt med Yale University-studenter i staden och öva din engelska varje dag.
  • På en kurs i engelska i New Haven kan du lära känna New Englands unika historia och kultur, förstå mer av Amerikas historia och prova läckra lokala rätter!

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i New Haven?

Om du studerar engelska i New Haven förbättrar du dina språkkunskaper tillsammans med många andra internationella studenter, med massor av språkkurser som du kan välja mellan på våra partnerspråkskolor, för både vuxna studenter och juniorer. Några av de engelska kurserna i New Haven som vi erbjuder inkluderar:

  • Nybörjarkurser
  • Sommarläger för 13- till 17-åringar

Har du några övriga frågor om att studera engelska i New Haven?

Se övriga populära destinationer

ESL Los Angeles language stay
Los Angeles
 
,
ESL Toronto language stay
Toronto
 
,
ESL Montreal language stay
Montreal
 
,
esl Vancouver language stay hero
Vancouver
 

Fler spännande destinationer som kan intressera dig

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero