Språkresor i Tyskland

Ingenting är som ett sabbatsår i Tyskland. Vare sig du kurar på ett mysigt kafé med en Kaffee crème och njuter av en rabarberstrudel medan snön faller på vintern, eller skålar med dina nya tyska vänner i en Biergarten, dekorerad med blinkande ljus under sommaren, finns det mycket att älska i Tyskland.

Jobba på dina färdigheter i tyska under ditt gap year i Tyskland i en charmig stad som München, ta en officiell examen i Freiburg eller kombinera en språkkurs med en praktik i trendiga Berlin. Du kommer att förbättra ditt CV, din tyska och din livserfarenhet. Och när du återvänder hem kan du säga att du upplevt Tyskland bortom Oktoberfest och julmarknader, även om det inte är något fel att delta också i dessa uppskattade lokal evenemang.
Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.