Språkresor i Tyskland

”Made in Germany” har länge varit en garanti för hög kvalitet, vilket bevisas genom den stora mängd varumärken och uppfinningar som gör detta land till en av de största ekonomierna i världen och en av pelarna i den Europeiska unionen.

Men Tyskland är mer än bara det som ryms i denna definition. Det är ett av Europas viktigaste kulturcentra och härifrån kommer många av de största författarna, uppfinnarna och filosoferna, men även kompositörer, som till exempel Bach och Beethoven. Men man behöver inte blicka tillbaka på de historiska framgångarna för att förstå den centrala och nödvändiga roll Tyskland har idag. Landet är fortfarande aktivt inom de konstnärliga områdena. I München finns huvudkontoren för flera viktiga skivbolag som ECM eller ENJA, som ligger i framkanten när det gäller jazz och experimentell musik. Samma sak med Berlin, som under flera år samlat tusentals människor från hela världen, som dansar till technorytmerna under Love Parade. Detta evenemang har blivit känt i hela världen och speglar den festliga och mångkulturella anda som kännetecknar dagens tyska städer. Inom andra områden, som arkitektur, design och konst, utmärker sig Tyskland genom en uppfriskande öppenhet och utgör ett gynnsamt rum för skapande och nytänkande för många konstnärer och andra yrkesutövare från världens alla hörn.

Läsa mer

Hitta en stad på kartan

Är du intresserad av detta land?

Varför välja ESL?

 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.