Språkresor i Tyskland

”Made in Germany” har länge varit en garanti för hög kvalitet, vilket bevisas genom den stora mängd varumärken och uppfinningar som gör detta land till en av de största ekonomierna i världen och en av pelarna i den Europeiska unionen.

Men Tyskland är mer än bara det som ryms i denna definition. Det är ett av Europas viktigaste kulturcentra och härifrån kommer många av de största författarna, uppfinnarna och filosoferna, men även kompositörer, som till exempel Bach och Beethoven. Men man behöver inte blicka tillbaka på de historiska framgångarna för att förstå den centrala och nödvändiga roll Tyskland har idag. Landet är fortfarande aktivt inom de konstnärliga områdena. I München finns huvudkontoren för flera viktiga skivbolag som ECM eller ENJA, som ligger i framkanten när det gäller jazz och experimentell musik. Samma sak med Berlin, som under flera år samlat tusentals människor från hela världen, som dansar till technorytmerna under Love Parade. Detta evenemang har blivit känt i hela världen och speglar den festliga och mångkulturella anda som kännetecknar dagens tyska städer. Inom andra områden, som arkitektur, design och konst, utmärker sig Tyskland genom en uppfriskande öppenhet och utgör ett gynnsamt rum för skapande och nytänkande för många konstnärer och andra yrkesutövare från världens alla hörn.

Läsa mer

Hitta en stad på kartan

Är du intresserad av detta land?

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För femte gången har ESL – Språkutbildning Utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2017 har 96 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning Utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning Utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.