esl course plus sport hero

Språk PLUS Sport

Läs en språkkurs utomlands och gör din favoritsport

Språk PLUS Sport: Språkkurser utomlands

Om det finns något komplement som underlättar språkinlärning, så är det sport! Efter en förmiddag med lektioner, är ingenting så stimulerande – eller avkopplande – som fysisk aktivitet ute i det fria. Att röra på sig, springa, simma, glida, rulla… sport är ett säkert sätt att lufta sina neuroner och att underhålla sin fysiska kapacitet!

Sportaktivitet är också ett sätt integrera sig och detta är ett av dess främsta plus: när man utövar sport smälter man in i landskapet och blir ett ned naturen, man upplever intensivt nuet – och man fördjupar sin reseupplevelse ur en annan vinkel. Och dessutom träffar man lokala sportutövare och ofta andra studenter; det idealiska tillfället att på ett naturligt sätt prata landets språk och att dela gemensamma aktiviteter.

Med ESL har du massor av möjligheter att koppla ihop sport med att lära dig ett främmande språk. Här följer några exempel på Språkresor PLUS sport som vi erbjuder:

esl course plus surfing hero

Språk PLUS Surfing

För att behärska vågorna efter konstens alla regler, kan du välja mellan flera exceptionella resmål. Från Australien till USA, via Sydafrika eller Karibien. ESL erbjuder språkresor på surfdestinationer av världsklass. Läs artikeln på ESL:s blogg för att få veta mer och ställ dig på brädan!

esl course plus diving hero

Språk PLUS Dykning

Upptäck skatterna i havsdjupen i Bocas del Toro (Panama), Fort-de-France (Martinique), Nerja (Spanien) eller på Gold Coast (Australien). Garanterat fantastiskt! Efter förmiddagarnas lektioner, upptäck den tystat världen…

esl course plus tennis hero

Språk PLUS Tennis

Idog spelare eller nitisk åskådare på spännande matcher – tennis fascinerar både på banan och på läktaren. Praktisera denna sport som ett komplement till lektionerna i engelska på Gold Coast i Australien, i Nerja (Spanien) eller unna dig en biljett till tennis på högsta nivå i Wimbledon, i New York, i Melbourne, eller i franska i Paris och känn atmosfären som råder under dessa stora evenemang. Eller välj bland något av de andra många resmål där tennisen kan ge dig balans mellan dina intellektuella och idrottsliga aktiviteter.

esl course plus ski snowboarding hero

Språk PLUS Skidor eller snowboard

Skidor och snowboard är ett sätt att leva, mer än bara en sport. För många utövare utgör åkningen ett mått på hur rolig varje vintersäsong är. Med ESL och våra resmål på alla latituder, kan du praktisera vintersport året runt. Från Whistler i Kanada, till Nya Zeeland, upptäck våra destinationer världen över, klassiska eller okända, för en språkresa kombinerad med skidor/snowboard.

esl course plus golf hero

Språk PLUS Golf

Våra program Språk PLUS Golf erbjuds främst på våra engelskspråkiga destinationer. I England riktar sig programmen engelska PLUS golf till studenter i ”Business English” (Devon, Portsmouth). I Australien kan du praktisera denna sport på Gold Coast. Engelska på förmiddagen, fairways på eftermiddagen… vad kan vara bättre?

ESL course plus sport junior hero

Språk PLUS Sport för Juniorer

Ridning, vattensport, fotboll, tennis, golf och mycket mer – upptäck sportalternativen som erbjuds ungdomarna.

Behöver du mer information om våra Språk PLUS Sport kurser?

Ta kontakt med oss eller ladda ner vår broschyr:

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero