Språkresor till Whistler

Utmärkt, 7 omdömen

Upptäck denna pittoreska, stad med mycket atmosfär på en språkresa till Whistler, där du kan kombinera språkinlärning med vintersport! Staden Whistler är både kosmopolitisk och historisk och erbjuder massor av aktiviteter som du får uppleva när du studerar engelska i Whistler. Från att åka skidor i backarna till skridskoåkning, eller bara shoppa i den charmiga stadskärnan, finns det alltid något roligt att göra när du pluggar engelska i Whistler!

 
Språkresor till Whistler
Whistler
1 / 10
Engelska skolor i Whistler

Denna berömda skidort är den perfekta platsen för att studera engelska utomlands om du vill utöva härlig vintersport medan du praktiserar din engelska! På en kurs i engelska i Whistler kommer du att umgås med andra internationella studenter i staden, som alla dras till dess ikoniska pister och charmiga stadskärna och våra partnerskolor kommer att se till att du uppnår alla dina språkmål medan du är här. Från Audain Art Museum till Olympic Park, kommer du att lära känna alla stadens charmiga sevärdheter på din kurs i engelska i Whistler!

Varför studera engelska i Whistler?

esl Whistler language stay 3 column 1
Stadsliv
  • Whistler har gjort sig ett namn som en av de största vinterorterna i Nordamerika, och det finns mycket att uppleva utöver att studera engelska i Whistler - kontakta oss för mer information om att bo i Whistler.
  • Förutom de allestädes närvarande skidbackarna kan du också prova alpina vandringar på sommaren eller besöka Squamish Lil'wat Cultural Center för att lära dig mer om den infödda befolkningen i området.
esl Whistler language stay 3 column 2
Resande
  • Whistler ligger mindre än två timmar bort från den livliga, mångkulturella staden Vancouver, där du kan uppleva kanadensiskt stadsliv på en paus från din kurs i engelska i Whistler.
  • Strax utanför Whistler kan du också ta dig tid att klättra uppför Stawamus Chief, ett granitberg med fantastisk utsikt över Howe Sound!
esl Whistler language stay 3 column 3
Aktiviteter
  • Naturligtvis måste alla som lär sig engelska i Whistler ta sig till backarna någon gång - men det finns också mycket att göra utanför pisterna inklusive alpin vandring, mountainbike och golf.
  • Unika aktiviteter på denna ort inkluderar sightseeing från helikopter, åka nerför en olympisk bobsleighbana och vinterbungyjump!

Populära frågor om att studera engelska i Whistler:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Whistler?

När du studerar engelska i Whistler kan du förvänta dig att betala cirka 11:60 euro (18 dollar) för en måltid ute på orten. Om du befinner dig utanför huvudbyn, tar bussar från stadsdelarna till centrum för 1:60 euro (2:50 dollar) för en tur. Kontakta oss för en gratis offert för din språkkurs utomlands i Whistler!

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Whistler?

  • Whistler är det perfekta stället att studera engelska utomlands för sportälskare, eftersom det finns så många aktiviteter för dig att göra när du går en språkkurs i engelska i Whistler
  • Från otroliga berg till det kosmopolitiska centrumet i närliggande Vancouver kommer du att uppleva två sidor till Kanada när du studerar engelska i Whistler!

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Whistler?

På våra kurser i engelska i Whistler kommer du att uppleva dynamisk förstklassig undervisning vid våra partnerskolor, samt ett brett kursutbud. Oavsett om du vill lära dig för jobbet eller studera som en hobby, har vi den perfekta språkkursen utomlands för dig. När du studerar engelska i Whistler får du ovärderliga färdigheter och tar dig snabbt fram mot att tala engelska flytande.

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Whistler?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig