Språkresa till Lahntal, Tyskland

Du är förlåten om du misstar det pittoreska samhället Lahntal för en filmscen! Denna vykortsvackra tyska region är den fulländade kombinationen av tornprydda slott, slingrande floder och traditionellt stadsliv. En språkresa till Lahntal ger dig chansen att prova på litet av allting, med massor av utflykter och äventyr, shopping och sightseeing i de lokala städerna! Du kommer att förälska dig i denna traditionella region när du studerar tyska i Lahntal!
 

Se vårt urval av skolor för Tyska - Lahntal

Varför läsa tyska i Lahntal?

 

Lahntal är ett populärt val bland unga studenter som vill lära känna vardagslivet i Tyskland och uppleva äventyrsliv ute på landet. Våra juniorkurser erbjuder studenter chansen att leva campusliv i en internationell atmosfär med unga människor från hela Europa. Det finns så mycket att göra på den tyska landsbygden – du kommer att besöka lokala städer, fulla av liv och utnyttja möjligheten till alla typer av idrottsaktiviteter, från simning i naturparker till cykelturer längs floden. Det perfekta tillfället att lära dig och att samtidigt ha roligt!


 

Vad kommer jag att göra på min juniorkurs i tyska i Lahntal?

 

Hos ESL lägger våra partnerskolor stor vikt vid praktiskt lärande, vilket betyder att du engageras i din klass från dag ett och uppmuntras att praktisera språket i en välkomnande miljö. Du har lektioner på förmiddagarna då du lär dig tyska i en liten grupp, följt av aktiviteter som arrangeras av skolan på eftermiddagarna. Du får möjlighet att sätta ihop din ideala kurs som passar till dina hobbys genom att välja till aktiviteter som tennis, konst & design eller ridning.


 

Varför välja ESL för en språkresa till Lahntal?

 
 • Våra juniorkurser i tyska i Lahntal är utformade specifikt med tanke på unga människor och använder interaktiva, dynamiska metoder för att studenter i åldern 10 – 17 år ska göra snabba framsteg.
 • Vi erbjuder ett varierat aktivitetsprogram och chansen att toppa din kurs med specialprogram.
 • Vi ger gratis, personaliserad rådgivning före, under och efter din kurs, så du är i trygga händer! Våra språkreserådgivare hjälper dig att ordna allting och guidar dig hela vägen. På ESL tror vi på språkens makt och vi vill vill säkra att du ska komma hem med minnen som varar hela livet!
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.