Språkkurser med total fördjupning: Språk PLUS sport

Om det finns något komplement som underlättar språkinlärning, så är det sport! Efter en förmiddag med lektioner, är ingenting så stimulerande – eller avkopplande – som fysisk aktivitet ute i det fria. Att röra på sig, springa, simma, glida, rulla… sport är ett säkert sätt att lufta sina neuroner och att underhålla sin fysiska kapacitet!

Sportaktivitet är också ett sätt integrera sig och detta är ett av dess främsta plus: när man utövar sport smälter man in i landskapet och blir ett ned naturen, man upplever intensivt nuet – och man fördjupar sin reseupplevelse ur en annan vinkel. Och dessutom träffar man lokala sportutövare och ofta andra studenter; det idealiska tillfället att på ett naturligt sätt prata landets språk och att dela gemensamma aktiviteter.

Med ESL har du massor av möjligheter att koppla ihop sport med att lära dig ett främmande språk. Här följer några exempel på Språkresor PLUS sport som vi erbjuder:
ESL - Språk PLUS sport
Språk PLUS dykning:
Upptäck skatterna i havsdjupen i på Gold Coast (Australien). Garanterat fantastiskt! Efter förmiddagarnas lektioner, upptäck den tystat världen…
Språk PLUS tennis:
Idog spelare eller nitisk åskådare på spännande matcher – tennis fascinerar både på banan och på läktaren. Praktisera denna sport som ett komplement till lektionerna i engelska på Gold Coast i Australien eller unna dig en biljett till tennis på högsta nivå i New York, i Melbourne, eller i franska i Paris och känn atmosfären som råder under dessa stora evenemang. Eller välj bland något av de andra många resmål där tennisen kan ge dig balans mellan dina intellektuella och idrottsliga aktiviteter. 
Språk PLUS skidor eller snowboard:
Skidor och snowboard är ett sätt att leva, mer än bara en sport. För många utövare utgör åkningen ett mått på hur rolig varje vintersäsong är. Med ESL och våra resmål på alla latituder, kan du praktisera vintersport året runt. Från Whistler i Kanada, till Queenstown på Nya Zeeland, upptäck våra destinationer världen över, klassiska eller okända, för en språkresa kombinerad med skidor/snowboard. Läs bloggen (10 saker att göra i Queenstown, Nya Zeeland för mindre än NZ$20)
Språk PLUS vindsurfing:
Det är på det mycket populära resmålet Brighton, som du kan ägna dig åt din favoritsport. Englands sydkust lämpar sig utmärkt för vattensporter och lektionerna i engelska under förmiddagarna kommer att vara dig till stor hjälp för att beställa en välförtjänt ”drink” efter ansträngningarna!
Språk PLUS rugby:
Upptäck rugbyns betydelse i Sydafrika, förevigad i den symboliska gesten som Nelson Mandela gjorde vid Världscupen 1995!
I Queenstown, Nya Zeeland, erbjuds rugby som komplement till lektionerna i engelska. På dessa öar härskar sporten och rugbyn är kung.  
Språk PLUS mountainbike:
Nya Zeeland har mer än en sport på programmet! Utöver golf och rugby, kan du komplettera dina lektioner i engelska i Queenstown med montainbikekörning på preparerade banor. Du kommer att ha flyt på alla sätt!
Språk PLUS ridning:
Välj vårt volontärprogram Ranchstay i Kanada och upptäck lyckan att genomkorsa de stora gräsvidderna på hästryggen. Efter din språkutbildning, bor du på en ranch tillsammans med folket på ranchen oh deras djur. Hästälskarna kommer att vara i himmelriket!