Språkresor till Adelaide

Skulle du vilja kombinera din kurs i engelska med sol, hav och surfing? Då räcker det att du tar en kurs i engelska i Adelaide, södra Australiens kosmopolitiska kusthuvudstad. Detta strandparadis är den perfekta platsen att praktisera din engelska i en vänlig, cool miljö och att njuta inte bara av solen – Adelaides festivaler, evenemang och sevärdheter kommer att hålla dig sysselsatt varenda dag!
 

Detta program är inte längre disponibelt

Varför göra en språkresa till Adelaide?

Australien är ett populärt val bland studenter som vill utforska en ny plats som inte är så nära hemma! Trots att Adelaide ofta överskuggas av Australiens större städer, gör dess storlek att det är den perfekta platsen att utforska och komma i kontakt med den lokala kulturen och samtidigt vara omgiven av ett överflöd av evenemang och aktiviteter. Som varande en kuststad är Adelaide självklart det idealiska stället för de som vill lära känna Australiens strandliv och rida på vågorna.


 
 

Vilken typ av kurser i engelska i Adelaide kan jag göra?

Alla våra partnerskolor erbjuder en bred portfölj av kurser i engelska, vilket betyder att du alltid har valmöjligheter och kan skräddarsy din kurs så att den passar dina behov. På ESL arbetar vi nära våra partnerskolor för att säkra att du får stöd och en positiv studiemiljö, med dynamiska lektioner som hjälper dig att uppnå dina mål i engelska. Vare sig du vill studera engelska som en hobby, ta en kurs i affärsengelska eller göra en långtidskurs i Australien, är att plugga engelska i Adelaide det perfekta sättet att göra det på!


 
 

Varför välja ESL för att studera engelska i Adelaide?

Vi har över 20 års erfarenhet av att hjälpa studenter att hitta sin ideala språkkurs utomlands, så du är i trygga händer med oss – speciellt när du ska resa halvvägs runt jorden! Vi vet att det kan vara svårt att ordna allting själv och därför erbjuder vi gratis, personaliserad rådgivning före, under och efter din språkresa till Adelaide – du får stöd hela vägen! Upptäck en värld av språk och se vart ESL kan ta dig i år!

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.