Språk PLUS, Språk PLUS sport
Språk PLUS

Språk PLUS sport

Språk PLUS sport

Om det finns något komplement som underlättar språkinlärning, så är det sport! Efter en förmiddag med lektioner, är ingenting så stimulerande – eller avkopplande – som fysisk aktivitet ute i det fria. Att röra på sig, springa, simma, glida, rulla… sport är ett säkert sätt att lufta sina neuroner och att underhålla sin fysiska kapacitet!

Sportaktivitet är också ett sätt integrera sig och detta är ett av dess främsta plus: när man utövar sport smälter man in i landskapet och blir ett ned naturen, man upplever intensivt nuet – och man fördjupar sin reseupplevelse ur en annan vinkel. Och dessutom träffar man lokala sportutövare och ofta andra studenter; det idealiska tillfället att på ett naturligt sätt prata landets språk och att dela gemensamma aktiviteter.

Med ESL har du massor av möjligheter att koppla ihop sport med att lära dig ett främmande språk. Här följer några exempel på Språkresor PLUS sport som vi erbjuder:
Språk PLUS surfing:
För att behärska vågorna efter konstens alla regler, kan du välja mellan flera exceptionella resmål. Från Australien till USA, via Sydafrika eller Karibien. ESL erbjuder språkresor på surfdestinationer av världsklass. Läs artikeln på ESL:s blogg för att få veta mer och ställ dig på brädan!
ESL - Språk PLUS sport
Språk PLUS dykning:
Upptäck skatterna i havsdjupen i Bocas del Toro (Panama), Sousa (Dominikanska Republiken), Fort-de-France (Martinique), Nerja (Spanien), Whitsundays eller på Gold Coast (Australien). Garanterat fantastiskt! Efter förmiddagarnas lektioner, upptäck den tystat världen…
ESL - Språk PLUS sport
Språk PLUS tennis:
Idog spelare eller nitisk åskådare på spännande matcher – tennis fascinerar både på banan och på läktaren. Praktisera denna sport som ett komplement till lektionerna i engelska på Gold Coast i Australien, i Nerja (Spanien) eller unna dig en biljett till tennis på högsta nivå i Wimbledon, i New York, i Melbourne, eller i franska i Paris och känn atmosfären som råder under dessa stora evenemang. Eller välj bland något av de andra många resmål där tennisen kan ge dig balans mellan dina intellektuella och idrottsliga aktiviteter. 
ESL - Språk PLUS sport
Språk PLUS skidor eller snowboard:
Skidor och snowboard är ett sätt att leva, mer än bara en sport. För många utövare utgör åkningen ett mått på hur rolig varje vintersäsong är. Med ESL och våra resmål på alla latituder, kan du praktisera vintersport året runt. Från Whistler i Kanada, till Queenstown på Nya Zeeland, upptäck våra destinationer världen över, klassiska eller okända, för en språkresa kombinerad med skidor/snowboard. Läs bloggen (10 saker att göra i Queenstown, Nya Zeeland för mindre än NZ$20)
ESL - Språk PLUS sport
Språk PLUS golf:
Våra program Språk PLUS golf erbjuds främst på våra engelskspråkiga destinationer. I England riktar sig programmen engelska PLUS golf till studenter i ”Business English” (Devon, Portsmouth). I Nya Zeeland och i Australien kan du praktisera denna sport i  Queenstown och på Gold Coast. Engelska på förmiddagen, fairways på eftermiddagen… vad kan vara bättre?
Språk PLUS fotboll:
Spela fotboll där det heter ”futebol”! Brasilien är födelseland för Pelé, Ronaldo, Neymar och de andra. I Olinda, en kuststad nära Recife, har du möjlighet att träffa andra fotbollsfantaster och känna hur hjärtat slår hos det brasilianska folket!
På många andra språkskolor världen över spelar studenterna fotboll som komplement till språkkursen och många skolor anordnar vänskapliga turneringar mellan grupperna, lärare mot studenter, eller mellan skolor. Fotboll är en verkligt internationell sport som skapar band med och underlättar kontakten med den lokala befolkningen.
Språk PLUS vindsurfing:
Det är på det mycket populära resmålet Brighton, som du kan ägna dig åt din favoritsport. Englands sydkust lämpar sig utmärkt för vattensporter och lektionerna i engelska under förmiddagarna kommer att vara dig till stor hjälp för att beställa en välförtjänt ”drink” efter ansträngningarna!
ESL - Språk PLUS sport
Språk PLUS ridning:
Välj vårt volontärprogram Ranchstay i Kanada och upptäck lyckan att genomkorsa de stora gräsvidderna på hästryggen. Efter din språkutbildning, bor du på en ranch tillsammans med folket på ranchen oh deras djur. Hästälskarna kommer att vara i himmelriket!
ESL - Språk PLUS sport
Språk PLUS sport för Juniorer:
Ridning, vattensport, fotboll, tennis, golf och mycket mer – upptäck sportalternativen som erbjuds ungdomarna:
http://www.esl.se/se/sprakresor/juniorer/tillvalskurser/index.htm