Språk PLUS, Språk PLUS golf
Språk PLUS

Språk PLUS golf

Språk PLUS golf

Att lära sig ett språk, samtidigt som man förfinar sin swing är helt möjligt! ESL Språkutbildning föreslår ett unikt program, som tillåter dig att kombinera din språkkurs med några lektioner på Driving Range, eller några timmar på banan, under professionell ledning.

Programmet Språk PLUS golf kombinerar språkkursen, vars nivå och intensitet anpassas efter deltagarens behov och målsättning, med en golfkurs med en lokal professionell ledare. På så sätt kan deltagaren passa på att efter lektionerna träna eller praktisera sina färdigheter på några av de vackraste golfbanorna i världen.

Märk att det också är möjligt att på många av resmålen, boka individuella golfrundor på en lokal golfklubb, när du väl är på plats.

DEVON (ENGLAND)

Devon, på den sydvästra sidan av ön, kallas ”den engelska Rivieran” på grund av ditt exceptionellt milda klimat under hela året. I hjärtat av den lilla staden East Budleigh, erbjuder ESL kurser i engelska för yrkesverksamma i en skola, grundad 1998, i en herrgård från 1700-talet. Golfkurserna ges på den magnifika golfbanan Woodbury Park Golf and Country Club, som ägs av den f.d. Formula 1-föraren Niguel Mansell.
Engelska PLUS golf i Devon

PORTMOUTH (ENGLAND)

ESL - Språk PLUS golf
Badorten Portsmouth, på två timmars resa från City, är en stad fylld av konst och historia. Utgångspunkt för landstigningsflottan är Portsmouth fortfarande hemmahamn för HSM Victory. Charles Dickens föddes här och Conan Doyle skrev sina första historier på denna plats. Portsmouth har inte mindre än fyra golfbanor. Golflektionerna på programmet Engelska PLUS golf, ges på två 18-hålsbanor.
Engelska PLUS golf i Portsmouth

GOLD COAST (AUSTRALIEN)

ESL - Språk PLUS golf
Southport Golf Club
Tusentals kilometer söderut, vid Stilla Havskusten, frestar Gold Coasts stränder inte bara surfare. På mindre än 25 minuters bilresa från Surfers Paradise erbjuder inte färre än tjugo golfbanor en otrolig variation av möjligheter. Programmet Engelska PLUS golf, inkluderar två golflektioner i veckan på Southport Golf Club, tio minuter från skolan.
Engelska PLUS golf i Gold Coast

QUEENSTOWN (NYA ZEELAND)

ESL - Språk PLUS golf
Queenstown Golf Club
Queenstown är en magisk stad som sedan hundratals år dragit till sig äventyrare, guldsökare, filmskapare, vinälskare och hollywoodstjärnor. Queenstown Golf Club, som ligger i en magnifik omgivning på en ö i sjön Wakatipu, är verkligen en av de mest pittoreska golfbanorna i världen.
Engelska PLUS golf i Queenstown

Biarritz (Frankrike)

På den vackra baskiska kusten är Biarritz drömresmålet för surfare … och golfspelare! Lär dig franska på förmiddagarna och öva din golfsving på eftermiddagarna på International Golf Training Centre of Biarritz. Utsikten över de fantastiska klipporna och Atlanten kommer att få dig att tappa andan.
Franska PLUS golf i Biarritz
ESL - Språk PLUS golf
De yngre kan också anmäla sig till programmen ”Språk PLUS golf”. Språkresor för juniorer, där deltagarna efter förmiddagarnas språklektioner, får golflektioner av en erfaren coach flera gånger i veckan. Dessa program finns disponibla i engelska, tyska och franska. Från 12 år.
Språk PLUS golf för juniorer.