Australien

Åk på en familjspråkresa och ett oförglömligt äventyr på andra sidan jordklotet! Det södra halvklotet och ökontinenten Australien kommer att innebära ett miljöombyte direkt.
 

Låt er förföras av dess omväxlande och orörda naturs skönhet, från öken till tropiska skogar – utan att förglömma över 25 760 km kustremsa med fantastiska sandstränder som sträcker sig i fjärran. Promenader, surfing, vattenskidor, dykning, besök på museer - detta enorma land har något för alla och erbjuder ett brett utbud av attraktioner som en familj kan njuta av tillsammans i en glad och avslappnad atmosfär. Ge er ut på ett australiensiskt äventyr fyllt av spänning och upplev detta lands vänlighet och värme; en nation som förstår hur man behagar resenärer som vill komma bort från allt.
Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.