Språkresor i Australien

Med sina 37 000 kilometer kust, mer än 7000 stränder och en befolkning där 90 % bor vid havet är Australien ett land med smak för vågor.

Men under åren har det också blivit ett förstahandsval för alla som vill studera engelska. Det råder ingen tvekan om att det är idealiskt för en längre vistelse. Efter att under lång tid ha stått utanför de stora världsfrågorna har Australien idag blivit en plats att räkna med och som inte saknar argument. Det är ett paradis för surfare som känner till var man hittar de bästa vågorna och de undangömda vikarna. Städerna är som skapade för bad och nattliv. Världens största ö är som gjord att njuta av, med Stora barriärrevet längs östkusten (vid Cairns), och sandstränder i väster (vid Perth). Om tillfälle ges rekommenderas också en tur till inlandet. Ett besök i ”The Outback”, detta inland som tycks orört av människan, erbjuder många spännande upptäckter, med allt från aboriginernas boplatser till eukalyptusskogar och långa sträckor av vildmark. Det är verkligen ett sätt att få en språkresa att likna en drömsemester. Alla de städer som erbjuder språkstudier har sitt eget temperament. Från det lilla Byron Bay, som odlar bilden av det förlorade paradiset, till kosmopolitiska och utsvävande Brisbane – i Australien kan alla hitta sin egen favorit.

Läsa mer

Hitta en stad på kartan

Är du intresserad av detta land?

Varför välja ESL?

 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.