Språkresor i Australien

Landet ”down under” är fullt av härliga stränder för surfing, hippa städer med spännande ställen med levande musik, röda klippor som skjuter upp ur oländiga aboriginska landskap och, naturligtvis, oräkneliga tillfällen för äventyrslystna resenärer som är intresserade av ett sabbatsår i Australien.

Ett gap year i Australien kan omfatta allt från en intensivkurs i engelska i Gold Coast, där dina eftermiddagar ägnas åt att lära dig surfa, till ett studentjobb på ett av Brisbanes eller Sydneys ultracoola kaféer, en dynamisk kurs som förbereder dig för en Cambridgeexamen, eller en yrkesinriktad kurs i business eller i hälso- och skönhetsvård som en förlängning av din vistelse! Genom att leva bland australiensare, berömda för sin vänlighet, och bo i ett av dessa fantastiska studentstäder, kommer du inte bara att förbättra din engelska, utan även börja känna dig som en infödd.
Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.