Språkresor i Adelaide, Australien

Tänk hur snabbt din engelska skulle förbättras i total fördjupning ”Down under”! En längre kurs i engelska i Adelaide är det perfekta tillfället att utveckla dina språkliga färdigheter och få erfarenhet av vardagslivet i en helt ny kultur – på andra sidan jordklotet! Följ med ESL på en långtidskurs i engelska i Adelaide och känn fördelen av att praktisera varje dag … och njut av ditt livs språkresa!

 

Se vårt urval av skolor - Adelaide

 • Lägg till i favoriter

  Bekvämt belägen på en trendig gata i centrum av Adelaide, omgiven av kaféer och restauranger, historiska...

  Från 3980 SEK
  620 AUD för 1 vecka

Varför ta en längre kurs i engelska i Adelaide?

 

Adelaide har en av världens högsta livskvaliteter och en långtidskurs där ger dig chansen att utforska dess otroliga kust, soldränkta stränder och närliggande bush och leva precis som lokalinvånarna! Du kommer att lära känna människor från hela världen och även umgås med ortsborna medan du upptäcker mer av Adelaide varje dag och snabbt utvecklar dina kunskaper i engelska genom ständig övning. Din långtidskurs i Adelaide ger dig inte bara färdigheter i språket – du utvecklar också mjuka färdigheter i ett helt nytt land och får erfarenhet av hur det är att leva i en ny kultur.


 

Vad kommer jag att göra på min långtidskurs i engelska i Adelaide?

 

Hos ESL är ingen kurs för lång eller för kort och du kan skräddarsy ditt engelska sabbatsår i Adelaide efter dina behov. Oavsett om du planerar att stanna ett par månader eller vill uppleva ett helt sabbatsår utomlands hjälper vi dig att sätta ihop den perfekta kursen på den rätta partnerskolan, där du kommer att känna dig trygg och uppmuntrad att utveckla dina kunskaper i engelska. Vi erbjuder många olika kurstyper ”Down under”, så titta på våra skolor online eller prata med oss om hur att skapa den ideala språkresan för dig. Din vistelse i Adelaide kommer att ge dina kunskaper i engelska en skjuts och förse dig med en oförglömlig sabbatsårserfarenhet!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.