Malta

Ett stolt land som öppnar sina stränder mot världen men som inte är någons egendom, ett högt fartyg av sten förtöjt i havet, med fem honungsfärgade klippor och inte långt från Tunisien och Sicilien. I den maltesiska skärgården möts Orientens och Västerlandets historia genom lager av sjömän – grekiska, romerska, normandiska, spanska, ottomanska och franska – som alla under historiens gång upptäckte att här var det gott att kasta ankar.

Alla föll de för Maltas charm ... det kommer även du att göra! Att bjuda sig själv på en intensiv språkutbildning på Malta är att helt låta sig omges av en engelskspråkig miljö och samtidigt njuta av ständig sol och blått hav, god mat med smaker som påminner om detta charmiga lands salta historia ... Vad sägs om en smart semester och språkutbildning i ”Business Class” i solen vid havet? Det generösa Malta bjuder på både och, och på mer därtill!
Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.