Språkresor till Malta

Malta är ett av våra populäraste resmål för kurser i engelska och sommarläger för ungdomar och vi känner att hemligheten ligger i solen! Tänk dig att utveckla dina språkkunskaper, träffa andra unga människor från hela världen och prata engelska medan du lever medelhavsliv! Vi har många års erfarenhet av att organisera den idealiska kursen för ungdomar som vill göra en språkresa till Malta. Pröva något nytt på ett medelhavsäventyr!
 

Varför göra en språkkurs i engelska på Malta?


Vi borde nämna som nummer ett hur fantastiska kurser i engelska på Malta är (och det är sant), men en av de viktigaste anledningarna till att ungdomar flockas till Malta år efter år, är upplevelsen Malta erbjuder under klarblå himmel och omgiven av kristallklart vatten. Upplev ölivet med så mycket att se och göra medan du fördjupar dig i engelska och njut av ett land som verkligen har allt – vänliga människor, platser att utforska och möjligheter till sport.


Vad kommer jag att göra på mitt engelska sommarläger på Malta?


Din kurs i engelska kommer att bli totalt annorlunda än vad u är van vid från skolan. På din kurs i engelska på Malta kommer du att:
 
 • Kombinera ditt lärande med ett aktivt lov. Du besöker nya platser och praktiserar dina språkkunskaper under det att du utforskar Malta.
 • Träffa unga människor från hela världen som vill lära sig ett nytt språk och få nya internationella vänner.
 • Lära dig engelska med fokus på dina intressen – vi erbjuder möjligheten att komplettera din språklägerupplevelse med segling, vindsurfing eller tech-kurser. Det finns något för var och en!
 
 

Anledningar att välja ESL för en språkresa till Malta


Vi vill att du ska få den bästa studieupplevelsen som går att få. Därför skräddarsyr vi språkkurser till varje enskild student och erbjuder flexibla alternativ, inkluderande extra kurser, många startdagar och att antingen bo på ett campus eller att dela maltesiskt vardagsliv hos en värdfamilj. På ESL arbetar vi endast med kvalitetsskolor, som vi har en nära relation till, för att säkra att du ska få det bästa när det kommer till ditt engelska sommarläger på Malta.
 
Din vänliga språkreserådgivare hjälper dig att organisera din kurs från start till mål med gratis, personaliserade råd och stöd före, under och efter din kurs. Du kan nå oss när som helst och våra erfarna medarbetare hjälper att guida dig och din familj till det idealiska valet.

Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.