Språkresor till Australien

Kan du tänka dig något mer otroligt än att studera engelska på andra sidan jordklotet? På en av ESL:s kurser i engelska för ungdomar i Australien är det just vad du kommer att göra! Res ”down under” för att uppleva den andra sidan av klotet – där sol, hav och surfing hör till vardagen, koalor hänger i träden och det alltid finns tid för att grilla tillsammans! Gör en språkresa till Australien och kom tillbaka med mer än språkkunskaper … vi lovar!
 

Varför göra en språkresa till Australien?

 

En språkkurs i engelska för ungdomar i Australien kombinerar lärande med chansen att upptäcka nya saker varje dag och vi talar inte bara om hur att surfa (även om det är lätt att ordna i Australien, naturligtvis). Du utforskar Australiens otroliga djurliv, fantastiska nationalparker och lär dig mer om hur landets urfolkskultur samsas med det moderna livet i Australien. Du kommer att uppleva allt detta och mer med unga människor från hela världen och få nya internationella vänner, som liksom du, rest på en engelsk språkresa till Australien!


 

Vad kommer jag att göra på mitt engelska sommarläger i Australien?

 

Din språkkurs i engelska för ungdomar i Australien kommer att vara helt annorlunda än vad du upplevt tidigare – våra partnerskolor utformar lektioner och kurser med tanke på unga människor och får dig att lära och öva i en rolig, dynamisk miljö. Du behöver inte sitta och lära dig grammatik utantill. Du kommer att känna dig engagerad från första dagen och uppmuntras att lära dig i praktiken. Du hör och pratar engelska varje dag och får också möjlighet att öva när du reser runt och lär känna landet tillsammans med dina kurskamrater.


 

Varför välja ESL för en språkresa för ungdomar till Australien?

 

Vi vill att du ska få den allra bästa studieupplevelsen och därför skräddarsyr vi språkkurserna efter varje student och erbjuder flexibla alternativ inklusive tilläggsaktiviteter som kurser i tennis eller surfing plus möjligheten att verkligen fördjupa dig i australienskt vardagsliv med en värdfamilj. Alla våra värdfamiljer är handplockade av skolan för att säkra att du ska få en fantastisk tid under din vistelse ”down under”. Dessutom ger vi dig stöd hela vägen när du bokar med oss, genom din personliga språkreserådgivare som hjälper dig före, under och efter din kurs!

Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.