Företagspraktik i Australien

Med sina 37 000 kilometer kust, mer än 7000 stränder och en befolkning där 90 % bor vid havet är Australien ett land med smak för vågor och vatten.

Men under åren har det också blivit förstahandsvalet för många som vill studera engelska. Det råder ingen tvekan om att det är idealiskt för en längre vistelse. Efter att under lång tid ha stått utanför de stora världsfrågorna har Australien idag blivit en plats att räkna med och som inte saknar argument. Det är ett paradis för surfare som känner till var man hittar de bästa vågorna och de mest undangömda vikarna. Städerna är som skapade för bad och nattliv. Världens största ö är som gjord att njuta av, med Stora barriärrevet längs östkusten (vid Cairns), och sandstränder i väster (vid Perth). Om tillfälle ges rekommenderas också en tur till inlandet. Ett besök i ”The Outback”, detta inland som tycks orört av människan, erbjuder många spännande upptäckter, med allt från aboriginernas boplatser till eukalyptusskogarna och de långa sträckorna av vildmark. Det är verkligen ett sätt att få din språkresa att likna en drömsemester. Alla de städer som erbjuder språkstudier har sitt eget temperament – från det lilla Byron Bay, som odlar bilden av det förlorade paradiset, till det kosmopolitiska och utsvävande Brisbane – i Australien kan alla hitta sin egen favorit.

Läsa mer

Hitta en stad på kartan

Är du intresserad av detta land?

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För femte gången har ESL – Språkutbildning Utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2017 har 96 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning Utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning Utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.