Företagspraktik i Australien

Med sina legendariska stränder för surfing, korallrev, röda klippor och det enorma Outback, kommer en praktik i Australien att ta dig med på en oförglömlig resa!

Varför läsa engelska i Australien?


Populärt hos äventyraren inom oss, erbjuder Australien chansen att plugga engelska i en helt ny miljö och att själv uppleva den berömt avslappnade australienska livsstilen. Även om det är en lång resa över världen är Australien ett populärt val bland ESL:s studenter, då levnadskostnaderna och priset för språkkurserna jämfört med andra engelsktalande platser runt om i världen ofta är klart lägre. Dessutom är Australien ett vänligt, välkomnande land som ger dig många tillfällen att praktisera och utveckla dina språkliga färdigheter med studenter, vilka reser från hela världen för att uppleva livet i Australien.
 
 

Är australiensk engelska annorlunda?


Australiensk engelska är faktiskt mycket lik brittisk engelska på grund av historien och de kulturella band de båda länderna delar och som fortfarande är relevanta idag. Den grammatik du lär dig när du studerar engelska i Australien är i princip densamma som den som lärs ut i brittisk engelska i Europa. Australien har dock en del annorlunda vokabulär, ibland påverkad av USA, så du kommer att lära dig en mer global engelska – en viktig förmåga och tillgång i livet om du vill lära dig engelska för affärslivet och resande!
 
 

Var kan jag studera engelska i Australien?


Bara själva storleken på landet ”down under” gör att det finns många platser att välja mellan för en språkkurs i Australien. De flesta australienska städer återfinns vid kusten, så du kommer att vara nära havet och stränder vart du än reser. Våra kurser i engelska hittar du på världsberömda platser som Perth, Melbourne och Sydney, men vi ger dig även möjligheten att uppleva surfingens livsstil i områden som Byron Bay, Gold Coast och Cairns. Upptäck Australien med egna ögon på en språkresa till Australien!
Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.