Betalt arbete i Australien

Programmet ”Working Holiday Visa”

Det här programmet grundas på ett ”Working Holiday”-visum (Semesterarbete), som är resultatet av en överenskommelse med den australiensiska regeringen. Det är tillgängligt för medborgare i följande länder: Belgien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Hong Kong, Irland, Italien, Japan, Kanada Malta, Nederländerna, Norge, Storbritannien, Sverige, Sydkorea, Taiwan och Tyskland. Ett elektroniskt visum (e-visum) måste ovillkorligen införskaffas direkt på den australiensiska ambassadens webbsida. Visumet beviljas för en period på tolv månader, som påbörjas vid din inresa i Australien. Detta ger dig tillstånd att utföra alla sorters kortare arbeten under en period på som mest sex månader hos varje arbetsgivare. Du kan också, om du vill, studera under som mest 17 veckor under dina tolv månader i landet. Glöm inte att målet är att upptäcka Australien samtidigt som du finansierar ditt dagliga liv och dina aktiviteter med hjälp av inkomsten från ditt arbete.

Villkor

Villkor att uppfylla för att ansöka om ett Working Holiday-visum:
• Du måste vara över 18 och under 31 år.
• Ha ett optiskt läsbart pass från något av de länder där Working Holiday-visumet är tillgängligt.
• Inte vara vårdnadshavare för barn.
• Kunna uppvisa ett bankkonto i ditt namn med minst 3000 euro.

Working Holiday-visum

För att ansöka om ett Working Holiday-visum behöver du bara gå till den australiensiska ambassadens webbsida  och fylla i ansökningsformuläret online. Det är enkelt och går snabbt.
Visumavgiften (AUD 420 / EUR ~295) betalas med bankkort.
Efter två till fem arbetsdagar får du bekräftelse på att visumet är beviljat.

Eftersom vi är specialister på språkresor till Australien och medvetna om att denna möjlighet är unik har vi tagit fram ett fördelaktigt program för att du under de bästa förutsättningarna ska få ut så mycket som möjligt av upplevelsen. Möjligheten att kommunicera på engelska utgör nämligen grunden för att din vistelse ska bli lyckad. Ju säkrare du känner dig i fråga om landets språk, desto mer ökar dina möjligheter att hitta ett arbete, som samtidigt fokuserar på dina intressen. På detta sätt blir både möten och upplevelser rikare. Det är alltså idealiskt att vid ankomsten till Australien börja med att fräscha upp och utöka engelskkunskaperna på en internationell språkskola.

Läsa mer

Hitta en stad på kartan

Är du intresserad av detta land?

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För femte gången har ESL – Språkutbildning Utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2017 har 96 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning Utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning Utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.