esl german germany lindau dialoge hero

Dialoge

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Dialoge

Dialoge Schprachinstitut ligger i hjärtat av ön Lindau. Som del av Lindaus gamla stadskärna är skolan omgiven av ett fridfullt område med vackra och lugna gågator, och närhet till järnvägsstationen. Skolan har moderna klassrum, cafeteria med terrass, bibliotek, internettillgång, föreläsningssal och filmsal. Även audiovisuell utrustning och datorer finns tillgängliga för studenterna. Vidare har man från skolans terrass en idyllisk utsikt över Alperna och Bodensjön, vilket bidrar till skolans charm, och gör det till en utmärkt atmosfär för att lära sig tyska i en avslappnad miljö.

Pluspunkter

 
Dialoge
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Skola av hög kvalitet, med utmärkt undervisningsmiljö
  • Magnifikt läge, nära sjön
  • Förberedelsekurser till förmånligt pris för officiella examensprov i tyska

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Denna boendeform erbjuder inte bara studenten att få möjlighet till direkt insikt i det dagliga livet i tyska familjer eller i den tyska kulturen, utan också möjligheten att varje dag kunna öva sina nyvunna språkkunskaper. Hos värdfamiljen bor du antingen i enkel- eller tvåbäddsrum och äter frukost och middag tillsammans med familjemedlemmarna.

Residens Europaplatz (från 18 år)

ESL-residential-accommodation-2

Nära kurscentret, sjön och stadens centrum erbjuder skolans residens en bekväm och trygg miljö. Studenter kan välja mellan att bo i enkel- eller tvåbäddsrum med handfat. Du delar dusch, kök, matsal, bar, vardagsrum och spelrum med de andra studenterna. Internet finns tillgängligt via Wi-Fi och sängkläder tillhandahålls. Men glöm inte att ta med egna handdukar! Under sommaren är terrassen en härlig plats att koppla av på och att möta andra internationella studenter i baren. Dessutom finns tillgång till en platt-TV med kabelkanaler, tvättmaskin och torktumlare.OBS: Under högsäsong kan en del studenter få boende i ett annat residens med samma bekvämlighet och utrustning.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
esl Lindau language stay hero
Andra skolor i området
Lindau
esl german germany freiburg alpadia freiburg hero
Freiburg
Alpadia Freiburg
 
esl business courses treffpunkt
Bamberg
Treffpunkt
 
esl german germany regensburg horizonte hero
Regensburg
Horizonte