ESL Junior language courses german in Germany Lahntal

Frankfurt-Lahntal Summer Camp (10-17)

Frankfurt-Lahntal Summer Camp (10-17)

Frankfurt-Lahntal Summer Camp (10-17)

(23/6 - 10/8 2024)

På 12 mil från Frankfurt välkomnar vårt kurscenter ungdomar mellan 10 och 17 år till ett sommarläger, speciellt utformat för dem. Det ligger idealiskt mitt i naturen, inte långt ifrån det medeltida slottet ovanför byn och erbjuder optimala förutsättningar att lära sig tyska. Klassrummen är rymliga och ljusa, de allmänna utrymmena med Wi-Fi, fotbollsspel och sällskapsspel är mycket bekväma och de välutrustade rummen finns i samma byggnad. Några meter längre bort hittar du idrottsplaner, simbassängen och tennisbanorna - perfekt för att koppla av efter lektionerna med dina nya internationella vänner. Du äter alla måltider (helpension) i cafeterian på campus. Och när natten närmar sig anordnas diskokvällar!

Pluspunkter

 
Frankfurt-Lahntal Summer Camp (10-17)
1 / 10

Pluspunkter

  • Belägen i en liten, sömnig stad omgiven av vacker natur
  • Weekendutflykter till ikoniska städer som Frankfurt eller Köln
  • Idrottsplatsen och poolen ligger bara några meter bort
  • Tilldyn dygnet runt av vänlig, erfaren personal

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      Spanien
      Schweiz
      Ryssland
      Ukraina
      Rumänien
      Frankrike
      Pakistan
      Italien
      Tyskland
      Colombia
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens

esl residence frankfurt lahntal summer camp

I samma byggnad som klassrummen bor ungdomarna i fyrbäddsrum med garderob för varje elev, bord och stolar. Vissa rum har ett angränsande badrum och andra delar badrum som finns på varje våningsplan. Ungdomarna har tillsyn dygnet runt och ”fickpengsservice” (omhändertagande och utdelning av deras fickpengar).

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.