Språkresor till Frankfurt

Bra, 57 omdömen

En unik blandning av modernitet och medeltida tradition, en tyskkurs i Frankfurt är det perfekta sättet att uppleva denna livliga stad! Mellan traditionella ölhallar och avantgard museer finns något för alla när du studerar tyska i Frankfurt. Fördjupa dig i storstadslivet i en välkomnande stad och välj att lära dig tyska i Frankfurt!

 
Språkresor till Frankfurt
Frankfurt
1 / 10
prev
next
Tyskaskolor i Frankfurt

På din tyskakurs i Frankfurt får du chansen att utforska de omsorgsfulla timrade husen och den spännande kulinariska scenen i staden. Du kommer att göra snabba framsteg i tyska som student på en av våra partnerskolor, och kommer att fördjupa dig i  idiomatiska uttryck och tysk kultur. När du inte lär dig tyska i Frankfurt kan du utforska Städel -museet och parken Nizza, bara några steg bort!

Varför plugga tyska i Frankfurt?

esl-frankfurt-language-stay-3-column-1
Stadsliv
  • Studenter och professionella flockar till denna stad för sin spännande blandning av det moderna och historiska - se till att utforska det typiska Römer och Goethe -husen på en tyskkurs i Frankfurt.
  • När du studerar tyska i Frankfurt, ta en paus för att ta ett glas äppelvin från ett lokalt bryggeri och utforska Museumsufer, en region i staden med 12 museer, inklusive det tyska filmmuseet -  kontakta oss för mer info om stadslivet i Frankfurt.
esl-frankfurt-language-stay-3-column-2
Resande
  • En av de största städerna i Tyskland, det finns så mycket val för en dagsutflykt från Frankfurt när du studerar tyska utomlands och tar dig till Schwarzwald eller Frankrike!
  • Utforska den charmiga kurorten Baden -Baden, res längs floden till den idylliska Rhendalen eller res över gränsen till vackra Strasbourg - allt är möjligt på en tyskkurs i Frankfurt.
esl-frankfurt-language-stay-3-column-3
Aktiviteter
  • Du hittar så många saker att göra när du lär dig tyska i Frankfurt, oavsett om du vill ta en avkopplande kryssning på floden eller se alla sevärdheter på en vandring!
  • För en snabb rundtur, hyr en cykel. Eller se staden från ett annat perspektiv med en stand-up paddleboardinglektion på Rhen.

Populära frågor om att studera tyska i Frankfurt:

Hur mycket kostar det att bo och studera i Frankfurt?

Livet i Frankfurt är förvånansvärt överkomligt för en storstad, så du kan hålla dig till budget när du lär dig tyska utomlands. En biljett för kollektivtrafik i staden är bara 2,75 EUR, och glöm inte att ta med kostnaden för äppelvin - bara 2 EUR för en liter! Våra tyskakurser i Frankfurt börjar från bara 200 EUR per vecka, och du kan kontakta oss för en prisoffert för din språkresa till Tyskland.

Vilka är fördelarna med att studera tyska i Frankfurt?

  • I Frankfurt kan du få det bästa av två världar: storstadens bekvämligheter och medeltida stadens tidlösa charm.
  • Staden är ett viktigt ekonomiskt center, vilket gör den till den perfekta destinationen för yrkesverksamma att lära sig tyska. Är du mer kulturellt lagd så finns där gott om museer och attraktioner i staden.

Vad för tyska kurser kan jag studera i Frankfurt?

Det finns många tyska kurser i Frankfurt att välja mellan, så oavsett om du lär dig tyska utomlands för skojs skull eller för jobbet, kan ESL hjälpa dig att hitta rätt kurs för dig. Några av tyskakurserna våra partnerskolor erbjuder:

  • Lektioner från A1 till C1 -nivå, inklusive intensivkurser
  • Examensförberedelsekurser (t.ex.TELC)

Har du fler frågor om att studera tyska i Frankfurt?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig