Språkresor i Lindau, Tyskland

Den bayerska staden Lindaus stadskärna ligger på en ö i Bodensjön, som i sin tur ligger på gränsen mellan södra Tyskland och östra Schweiz. Från början var staden en enkel fiskeby som växte ihop med kringliggande byar och nu har nära 26 000 invånare.

Se vårt urval av skolor - Lindau

 • Lägg till i favoriter

  Dialoge Schprachinstitut ligger i hjärtat av ön Lindau. Som del av Lindaus gamla stadskärna är skolan...

  Från 3121 SEK
  300 EUR för 1 vecka
På sommaren förvandlas Lindau till en mycket välbesökt turistort och det är ingen överraskning att staden kallas ”semesterön”. Det är lätt att utforska stadskärnan till fots då den bara är 900 meter lång och 400 meter bred. Tack vare den vågbrytare som byggdes 1853 kan man nå fastlandet med tåg eller bil. Städer som Zürich (i Schweiz), Konstanz, München eller Stuttgart ligger mellan 100 och 200 kilometer från Lindau. Det finns mycket att göra på den här lilla ön. Tycker man om att röra på sig kan man bland annat ägna sig åt ridning, vindsurfing, tennis eller golf. Årets höjdpunkt i Lindau är sommarsäsongen, då många konserter med klassisk musik äger rum. På vintern kan man resa till Alpernas skidorter, som inte ligger långt bort. I Lindau finns något för alla, vare sig man tycker om sport, musik, god mat eller gott vin.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.