Tyskland

Tyskland kan skryta med sina många tillgångar. Detta stora kontrastfyllda land inbjuder till upptäcktsfärd i städerna såväl som på landet. Landskapen är varierande och fantastiska att utforska - imponerande bergsmassiv vid sjöstränder och den nordvästra kusten, via täta skogar och vidsträckta grönskande slätter. I städerna får du en lektion i den tyska kulturen, historian och konsten: Berlin, München, Freiburg, Heidelberg och många andra … som alla imponerar på sina besökare med ett enastående kulturarv. Tyskland förenar gamla traditioner med moderniteten i frenetiska städer, medeltida slott med de mest excentriska och moderna kreationerna ... Delta i en tyskkurs för chefer i Tyskland och låt dig översköljas av rytmen i detta land genom dess fester, natursceneri, välkomnande städer och möten med den varmhjärtade befolkningen: det kommer att bli en vistelse som är fylld av nya intryck.
Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.