Språkresor till Tyskland

Tyska är ett av de mest talade språken i Europa med miljoner människor som använder det varje dag som sitt modersmål eller för att kommunicera och för att göra affärer. En språkkurs i tyska i Tyskland för ungdomar är en fantastisk möjlighet till en ny erfarenhet, till att lära sig ett nytt språk och om en ny kultur och samtidigt vara omgiven av båda varje dag! På ESL vill vi att ungdomar ska lära sig medan de har roligt, vilket är varför våra tyska sommarläger och kurser är utformade med tanke på unga människor. Upplev ett äventyr på din tyska språkresa till Tyskland i år!
 

Varför göra en språkkurs i tyska i Tyskland?

 
 • Lär dig tyska snabbare och få viktiga språkliga färdigheter i en dynamisk, autentisk miljö.
 • Blanda dig med unga människor från olika länder i en internationell campusomgivning.
 • Upplev personligen tysk kultur och pröva nya saker varje dag.
 • Utforska Tysklands vyer och attraktioner och kom tillbaka med minnen som varar för evigt.
 

Var kan jag göra en språkkurs i tyska i Tyskland?

ESL:s kurser i tyska erbjuds runt om i Tyskland, så du kan välja den plats som passar dig bäst och besluta var du vill utforska. Blir det Berlin, Tysklands huvudstad, där du kan se det moderna och det historiska Tyskland harmonisera, eller pittoreska Lindenberg i skuggan av Alperna? Utforska borgar och häpnadsväckande natur i Lahntal, eller känn en verkligt internationell vibb i Freiburg, dit studenterna flockas från miltals omkring. Oavsett vad du föredrar: landsbygd, vyer och shopping, sport eller bergsliv … ESL har den idealiska platsen för dig!

 
 

Varför välja ESL för min juniorkurs i tyska i Tyskland?

ESL har sina rötter i anordnandet av sommarläger för barn: så efter över 20 års erfarenhet och växt, har vi blivit experter på att hitta den rätta juniorkursen för dig! Våra vänliga och kunniga medarbetare guidar dig hela vägen med gratis, personaliserade råd angående din kurs i tyska i Tyskland för ungdomar. Eftersom vi vet att du lär dig bäst när du har roligt, erbjuder vi ett brett utbud av program och tillvalskurser, inkluderande konst & design, äventyrsläger, sport och tech, plus mycket mer! Vi finns här för att göra ditt tyska sommarläger i Tyskland till en upplevelse du aldrig kommer att glömma.

Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.