Språkresor till Tyskland

Lovet är en fantastisk tid att prova något nytt – och en engelsk språkresa till Tyskland med ett sommarläger eller juniorkurs är ett perfekt tillfälle att göra just detta! Kurser i engelska i Tyskland erbjuder möjligheten att fördjupa dig i engelska och utveckla dina förmågor utan att ens behöva resa någon längre sträcka! Våra engelska sommarläger i Tyskland är några av de juniorkurser vi har haft längst och ESL har över 20 års erfarenhet av att organisera den idealiska språkupplevelsen för varje enskild student.
 

Vad kommer jag att göra under min språkkurs i engelska i Tyskland?

 
 • Kombinera ditt lärande med ett aktivt lov, genom att besöka nya platser och praktisera dina språkkunskaper medan du deltar i dynamiska lektioner och aktiviteter.
 • Upplev total fördjupning alldeles utanför dörren – du behöver inte resa långt för att tala och höra engelska varje dag när du tar en av våra kurser!
 • Möt unga människor som du som vill lära sig ett nytt språk och få internationella vänner.
 • Lär dig engelska och fokusera på dina intressen – vi erbjuder möjligheten att kombinera språkkursen med extraaktiviteter som sport, ridning eller konst & design på ditt läger.
 

Anledningar till att välja ESL för att läsa engelska i Tyskland

Vi vill att du ska utveckla dina språkliga färdigheter och också erbjuda dig en unik upplevelse du aldrig kommer att glömma. Våra språkkurser är skräddarsydda för dig och dina behov. Vi erbjuder ett brett kursutbud, inte bara i Tyskland utan även runt om i världen, så vi har alltid en kurs för var och en. Vi har ett nära samarbete med våra skolor och erbjuder kurser av hög kvalitet tack vare en kontinuerlig relation till våra partner. Dessutom hjälper dig hela vägen att organisera din kurs med gratis, personaliserade råd och stöd före, under och efter din språkresa.

Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.