Irland

Detta land med grönskande kullar, majestätiska klippor och vilda vikar håller ett unikt grepp om sina besökare. Irland, omgivet av Irländska sjöns djupa vatten och Atlanten och med förtrollande landskap i tusen nyanser av grönt, verkar vara taget rakt ur en keltisk saga.
 

Åk på en språkresa till Irland med din familj och upptäck mer än 340 miljoner år av rik och unik historia, njut av utomhussporter och flertalet fritidsaktiviteter och lär även känna ett varmt och trevligt folk som vet hur man njuter av livet! Irländarna som har en härlig humor kommer att ta med dig till en livlig värld full av vibrerande städer och fantastisk natur, detta till ljudet av traditionell musik och intensiva konversationer. Låt dig charmas av Emerald Isles skönhet från den historiska staden Galway till de vita sandstränderna i Connemara!
Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.