Studera engelska i Limerick

Med pittoreska landskap, en levande engelsktalande miljö och en oslagbar koppling till irländsk historia, är det inte svårt att se varför Limerick utsågs till den främsta "irländska kulturstaden". Limerick är den idealiska platsen för fördjupning i engelska, oavsett om den sker i en av våra skolor av världsklass, eller när du utforskar den trevliga stadskärnan och interagerar med den vänliga lokalbefolkningen. Med sin livliga studentkultur, massor av livemusikställen och frekventa festivaler, kommer du att ha ditt livs upplevelse när du utforskar denna unika och roliga stad.

 
Studera engelska i Limerick
Limerick
1 / 10
Engelska skolor i Limerick

Att lära sig engelska i Limerick ger en oslagbar inblick i irländsk kultur, Du kan hitta lokala hantverksprodukter på Limerick Milk Market, utforska den pittoreska byn Adare, eller upptäcka de många lokala ruinerna och slotten, för att lära dig mer om traditionerna och historien i området. Våra partnerskolor hjälper dig att utforska och förstå den rika lokala kulturen och använda den för att fördjupa dina engelska språkkunskaper.

Varför studera engelska i Limerick?

Stadsliv
 • Att promenera längs Limericks gator kommer att ge dig en fantastisk inblick i stadens roll i den irländska historien, när du passerar dess olika normandiska slott och monument. 
 • Besök Limericks huvudgata på en lördagsmorgon för att uppleva de unika sevärdheterna, smakerna och dofterna av färska lokala råvaror i över 50 stånd och 21 butiker på Limerick Milk Market.
Resande
 • Limerick är en pittoresk juvel mitt på Irlands underbara landsbygd, vilket ger dig den perfekta utgångspunkten för att utforska den lokala naturen! Se till att promenera genom Limerick Greenways 40 km, eller ta en lugn dagstur till det svala vattnet i Lough Gur.
 • Limerick är en stad på "Wild Atlantic Way", en av de längsta kustvägarna i världen, vilket innebär att det bara är en kort resa till det vackra Atlanten, där du kan surfa, simma och mycket mer!
Aktiviteter
 • Att lära sig engelska i Limerick ger dig det perfekta tillfället att prova den lokala sportkulturen. Kolla in det världsberömda Munster Rugby-laget på den ikoniska Thomond Park Stadium, eller besök Gaelic Grounds för att prova den irländska nationalsporten hurling.
 • Historieälskare kommer att kunna tillbringa en dag eller två med att besöka de många lokala historiska platserna, inklusive St. Mary's Cathedral från 1100-talet och det medeltida King John's Castle.

Populära frågor om att studera engelska i Limerick

Hur mycket kostar det att bo och studera i Limerick?

Limerick är en av de billigare städerna i Irland, så det är en utmärkt prisvärd bas för att utforska landet. En genomsnittlig måltid på en lokal pub eller liten restaurang kostar cirka 16 euro, medan en enkelbiljett i kollektivtrafiken kostar cirka 2 euro. Kontakta oss för att få en offert för din engelska språkresa till Limerick.

Vilken typ av kurser i engelska kan jag studera i Limerick?

När du lär dig engelska i Limerick kommer du att ha många möjligheter att öva din engelska i en naturlig miljö utanför klassrummet. Och när du väljer en engelsk skola i Limerick genom ESL, kan du anmäla dig till en kurs som hjälper dig att uppnå dina specifika språkmål, inklusive:

 • Allmänna kurser i engelska
 • Förberedande examenskurs för IELTS
 • Förberedande kurs för Cambridgeexamen

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Limerick?

 • Att lära sig engelska i Limerick kommer att ge dig rika möjligheter att lära känna den irländska kulturen, med massor av fascinerande historia, vacker natur och roliga sporter att njuta av. Detta sätter in dina språkstudier i ett sammanhang och ökar din studiemotivation!
 • Invånarna i Limerick är kända för att vara öppna och gästvänliga och genom din skolas många aktiviteter, kommer du att få massor av möjligheter att öva din engelska med nya lokala vänner.

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Limerick?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig