Språkresor Japan

Om du letar efter det snabbaste sättet att lära dig japanska, är ett fantastiskt sätt att förbättra dina språkliga färdigheter och fördjupa dig i kulturen, att faktiskt studera japanska i Japan! ESL:s språkreseprogram låter dig komma i kontakt med det verkliga Japan och snabbar på din inlärning. Vår erfarenhet på området och vårt breda utbud av kurser betyder att du kan planera en språkresa till Japan som du aldrig kommer att glömma.
 

Varför läsa japanska i Japan?

 
 • Lär känna den japanska kulturen i landet där språket talas.
 • Hör japanska talas överallt och praktisera hela tiden din läsförmåga.
 • Få tillfälle att tala med lokalbefolkningen, oavsett var du är.
 • Vinn unik insikt i landet och dess kultur, som du kommer att vårda och minnas under resten av ditt liv.
 
 

Var kan jag studera japanska i Japan?


Våra språkresor till Japan går till olika delar av landet, till städer som Tokyo, Kobe och Fukuoka. I Tokyo möter du världens största metropol och omges från alla håll av människor som talar japanska, fördjupad i den pulserande rytmen av japanskt stadsliv. I Kobe och i Fukuoka får du möjligheten att utforska en annan sida av Japan och komma närmare det lokala livet i städer litet utanför allfartsvägarna. Om du vill göra snabba framsteg i lärandet, kan du även plugga japanska hemma hos läraren och på så sätt dela ett speciellt språkäventyr med en infödd japan.


Varför göra en språkresa till Japan med ESL?


Vi är experter på språkresor och har organiserat unika språkkurser utomlands för våra studenter i över 20 år. Vår passion för språk gör att vi vill kunna erbjuda dig den bästa upplevelsen, så att du kan njuta av det du lär dig på samma sätt som vi, medan du utforskar ett nytt land och en ny kultur. Vi etablerar en nära relation till våra partnerskolor och besöker dem regelbundet för att kunna erbjuda våra studenter lektioner och aktiviteter av högsta kvalitet under deras vistelse. I tillägg erbjuder vi dig gratis personlig rådgivning vid planeringen av din språkresa, så att du får stöd under hela processen. Börja din nästa språkresa och studera japanska i Japan med oss!

Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.