Språkresor Japan

En sak är säker, ingen kommer tillbaka från Japan utan att ha en fantastisk historia att berätta. När du går på gatorna i Tokyo eller Kyoto, får du en inblick i framtiden. Finteknologi och prålig reklam blinkar och blixtrar dygnet runt till ett soundtrack med J-pop. Njut av smaken och konsistensen av färsk saftig sushi, så som den smakar på riktigt, när den inte är anpassad till västerländska smaklökar.
Det japanska köket är unikt. Du kommer att stöta på smakkombinationer som inte existerar någon annanstans. Innan du lärt dig läsa en meny kan du få några oväntade överraskningar, men följ bara med strömmen, så blir du inte besviken!
Om det otroligt strukturerade kaoset i städerna blir för mycket för dig, kan du utnyttja Japans fantastiska allmänna transportsystem och bege dig ut på landsbygden. Njut av den friska luften under ett bad i en varm källa, utnyttja de fantastiska möjligheterna till skidåkning under vintermånaderna och vandring och bergsklättring under sommaren.
Japanerna är vänliga och reserverade på en och samma gång, med seder och bruk som det tar lång tid att förstå. Om människor här ibland verkar inåtvända, är de samtidigt otroligt öppna för olika kulturer och andra traditioner. Ta dig tid att utforska den japanska kulturen, så upptäcker du en oöverträffad skönhetsdyrkan i alla dess former.
Japan är unikt, från de megastora städerna till de små byarna ute på landet. Att studera japanska med ESL i Japan är ett perfekt sätt att utforska denna unika och spännande kultur.

Japan är en helt annan värld. Från de snöiga topparna på Hokkaidos berg till det futuristiska Tokyo, från den allra minsta restaurangen i Osaka med ramen-nudlar till Okinawas korallrev. Eller ska man säga att Japan består av ett antal olika världar?

Läsa mer

Hitta en stad på kartan

Är du intresserad av detta land?

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För femte gången har ESL – Språkutbildning Utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2017 har 96 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning Utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning Utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.