Språkresor Japan

En sak är säker, ingen kommer tillbaka från Japan utan att ha en fantastisk historia att berätta. När du går på gatorna i Tokyo eller Kyoto, får du en inblick i framtiden. Finteknologi och prålig reklam blinkar och blixtrar dygnet runt till ett soundtrack med J-pop. Njut av smaken och konsistensen av färsk saftig sushi, så som den smakar på riktigt, när den inte är anpassad till västerländska smaklökar.
Det japanska köket är unikt. Du kommer att stöta på smakkombinationer som inte existerar någon annanstans. Innan du lärt dig läsa en meny kan du få några oväntade överraskningar, men följ bara med strömmen, så blir du inte besviken!
Om det otroligt strukturerade kaoset i städerna blir för mycket för dig, kan du utnyttja Japans fantastiska allmänna transportsystem och bege dig ut på landsbygden. Njut av den friska luften under ett bad i en varm källa, utnyttja de fantastiska möjligheterna till skidåkning under vintermånaderna och vandring och bergsklättring under sommaren.
Japanerna är vänliga och reserverade på en och samma gång, med seder och bruk som det tar lång tid att förstå. Om människor här ibland verkar inåtvända, är de samtidigt otroligt öppna för olika kulturer och andra traditioner. Ta dig tid att utforska den japanska kulturen, så upptäcker du en oöverträffad skönhetsdyrkan i alla dess former.
Japan är unikt, från de megastora städerna till de små byarna ute på landet. Att studera japanska med ESL i Japan är ett perfekt sätt att utforska denna unika och spännande kultur.

Japan är en helt annan värld. Från de snöiga topparna på Hokkaidos berg till det futuristiska Tokyo, från den allra minsta restaurangen i Osaka med ramen-nudlar till Okinawas korallrev. Eller ska man säga att Japan består av ett antal olika världar?

Läsa mer

Hitta en stad på kartan

Är du intresserad av detta land?

Varför välja ESL?

 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.