Språkresor till Belfast

Bra, 403 omdömen

Lär dig engelska i Belfast och du kommer säkert att upptäcka mer än bara ett språk - du kommer att utforska århundraden av kultur och tradition i en av Europas mest profilerande städer! Belfast är en pulserande kulturell knutpunkt full av nordirländsk charm och en kurs i engelska i Belfast ger dig den bästa chansen att uppleva denna livliga stad som en infödd! När du studerar engelska i Belfast kommer du att njuta av dess historiska gator och smaragdgröna omgivningar, på en språkresa du aldrig kommer att glömma!

 
Språkresor till Belfast
Belfast
1 / 10
Engelska skolor i Belfast

Upptäck arvet från Titanic, dansa till levande irländsk musik, förundras över väggmålningarna på Fredsmuren - allt på en kurs i engelska i Belfast! En språkresa utomlands är det perfekta tillfället att kombinera språklig och kulturell fördjupning, och du kommer att uppleva båda när du pluggar engelska i Belfast. ESL:s partnerskolor ligger i hjärtat av staden, så du är bara en kort promenad från Botaniska trädgården och Ulster Museum när du studerar engelska i Belfast.

 

Varför studera engelska i Belfast?

esl belfast language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Belfast erbjuder attraktioner för nästan alla som studerar engelska utomlands i staden, från lugna promenader i Ormeau Park till att handla traditionella nordirländska råvaror på St. George's Market - kontakta oss för mer information om att bo i Belfast.
 • Som Titanics historiska födelseplats, är en kurs i engelska i Belfast också det perfekta tillfället att lära sig mer om detta fartyg på det intressanta Titanic Belfast Centre.
esl belfast language stay 3 column 2
Resande
 • Belfast ligger bara en kort bilresa från några av de mest hisnande sevärdheterna i Nordirland, från Giant's Causeway till Gobbins Cliff Path.
 • Passa på att uppleva historiska sevärdheter under din kurs i engelska i Belfast genom att besöka Dunluce Castles ruiner på klipporna, eller stanna i stan och lär känna det stora Belfast Castle.
esl belfast language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Denna dynamiska huvudstad erbjuder massor av spännande aktiviteter som du kan delta i när du lär dig engelska utomlands, från cykelturer i staden till escape rooms.
 • Äventyraren kan prova havskajakpaddling eller bergsklättring, medan det finns massor av vandringar för dig som vill ta det litet lugnare i utkanten av staden.

Populära frågor om att studera engelska i Belfast:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Belfast?

Belfast är en av de mest prisvärda städerna att studera engelska i utomlands. En genomsnittlig måltid ute kostar bara 13:50 euro (12 pund). Ett studentrabattkort för 16- till 23-åringar kostar bara 8:75 euro (8 pund) och ger dig rätt till upp till en tredjedel av resepriserna i Nordirland! Våra kurser i engelska i Belfast börjar från endast 228 euro (195 pund) per vecka. Kontakta gärna ESL för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands till Nordirland.

 

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Belfast?

 • Studera engelska i Belfast med studenter från hela världen, upplev Nordirland och dess rika kulturarv tillsammans med dem.
 • Bo och studera engelska utomlands i en av Europas snabbast utvecklande städer, där yrkesverksamma kommer att hitta gott om jobbmöjligheter och juniorer många attraktioner.

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Belfast?

Standard- och intensiva språkkurser utomlands på våra partnerskolor gör att du kan studera engelska i din egen takt och kurserna i affärsengelska ger dig de färdigheter som krävs för att arbeta i staden! Några av de engelska kurserna i Belfast vi erbjuder inkluderar:

 • Lektioner från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
 • Kombinerade grupp- och privata lektioner i affärsengelska
 • Förberedande examenskurser för B2, C1, C2, IELTS
 •  

Har du några övriga frågor om att engelska language i  Belfast?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig