Språkresor till Qingdao

För kineser och västerlänningar som bor i Kina, är denna stad en av de mest uppskattade för sin livskvalitet. En språkresa till Qingdao får dig att uppleva ren luft, perfekta badstränder och ett tempererat klimat.

Se vårt urval av skolor för Mandarin - Qingdao

Qingdao, Asiens tredje största hamn, hyser i stadens gamla delar en mängd byggnader i europeisk stil daterarand sig tillbaka till då detta var en tysk koloni i början av 1900-talet. Skyskrapor av glas representerar dagens växande modernisering. Väster om Qingdao erbjuder ett flertal rofyllda parker en vacker utsikt över kusten och Gamla stans koloniala byggnader. Trendiga affärer och restauranger, livliga marknader som är öppna dag och natt – och det legendariska ölmuseet, en hyllning till Qingdaos bryggda dryck som exporteras över hela världen – kommer att fylla dina dagar.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.