Språkresor till Washington, D.C.

Om du känner för att resa till Staterna, var kan vara bättre att lära dig engelska än i USA:s huvudstad? Washington D.C. är platsen för några av de mest kända ikonerna i världen och som en integrerad del av USA:s historia och politik finns här mycket att utforska. Studera engelska i Washington D.C. och lär känna människorna bakom denna världsberömda stad och lev precis som de gör i denna fantastiska amerikanska huvudstad.
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Washington, D.C.

Varför studera engelska i Washington D.C.?

 

Från Capitol Hill till Kongressen, från Smithsonian Museum till Lincoln Memorial, du kommer att kunna se dessa platser på nära håll – och vi kan försäkra dig att de är mycket mer imponerande i verkliga livet! Du praktiserar din engelska varenda dag medan du besöker nya delar av staden och lär känna gömda vrår, hör engelska i en autentisk miljö och lär dig mer och mer om en kultur som du sett så många gånger på film … men aldrig i verkligheten!


 

Vad kan jag göra under min kurs i engelska i Washington D.C.?

 

ESL samarbetar bara med skolor som återspeglar vår egen kvalitet och engagemang i språkutbildning. Vi besöker varenda skola vi har som partner för att säkra att de erbjuder ett brett utbud av alternativ för våra studenter att välja bland och att studenterna får stöd och uppmuntran under sina språkstudier. Vilken nivå du än är på och vilka dina mål än är, hittar du din ideala kurs i engelska i Washington D.C. med ESL. Vi har en bred kursportfölj inkluderande intensivkurser, standardkurser, halvintensiva kurser och förberedande examenskurser – så säg bara till så hittar vi det perfekta alternativet för dig!


 

Varför välja ESL för en språkkurs i engelska i Washington?

 

ESL har varit i språkresebranschen sedan 1996 och vi har blivit starkare och starkare i att hjälpa studenter att finna sin ideala språkkurs utomlands. Vi har stöttat tusentals studenter varje år och säkrat att de hittar den perfekta kursen som motiverar dem att nå sina mål i engelska, oavsett vilka dessa är. Ta kontakt med oss och se hur vi kan hjälpa dig att lära dig engelska i Washington D.C. – och få fantastiska minnen under tiden!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.