junior language courses chateau du haut neubois 9 17 esl

Château du Haut-Neubois (9–17)

Château du Haut-Neubois (9–17)

(02/4 - 5/4 / 29/10 - 4/11 2023)

Du kan inte tänka dig en bättre miljö för din kurs i franska! Vår partnerskola, med sin välkända undervisningsmetodik, ligger på en traditionell lantegendom utanför Spa. Eleverna delas upp på två olika byggnader, baserat på språket de lär sig för att garantera total fördjupning och konstant övning i språket. Under din kurs i franska kommer du att delta i engagerande och dynamiska lektioner, samt en uppsjö av roliga expertledda aktiviteter. Utöver ett fantastiskt grönområde inkluderar skolans faciliteter välutrustade klassrum och gemensamma utrymmen där du kan koppla av med dina nya vänner. På sommaren kan du också njuta av ett idrottsområde för squash, volleyboll och tennis, samt en minifotbollsplan!

Pluspunkter

 
Château du Haut-Neubois (9–17)
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Lär dig franska i en fantastisk naturlig miljö och upptäck den underbara grönskan på campus
  • Välj ur ett brett utbud av roliga och intressanta aktiviteter
  • Träffa andra studenter och få nya internationella vänner

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      Belgien
      Spanien
      Ryssland
      Turkiet
      Sydamerika
      Asien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens

ESL-campus-accommodation-4

Du kommer att njuta av en bekväm vistelse på campus, mycket nära huvudbyggnaden. Du delar ett tvåbäddsrum med eget badrum med en annan student - perfekt för att öva dina franska kunskaper med en ny vän! Skolans personal stannar också på plats och erbjuder ständig tillsyn och support från frukost till middag. Måltiderna serveras på residenset och inkluderar varm och kall buffé till lunch och kvällsmat, så att du ska få en välbalanserad och varierad kost under din vistelse.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Spa language stay
Andra skolor i området
Spa