Språkresa till Spa, Belgien

Bra, 17 omdömen

Spa har alltid förknippats med välgörande kvaliteter. Dess källor uppskattades redan av romarna och de är fortfarande mycket populära - så till den grad att stadens namn blivit en benämning för välgörande behandlingar och den plats där de utförs.
Det är även fantastiskt att studera nederländska i Spa! Borta från världens oroligheter, i skydd av Ardennerna och vid sidan av de stora vägarna - Spa erbjuder en fridfull miljö för dina språkstudier. En perfekt plats om du vill isolera dig tillfälligt från världen och ägna dig åt ett personligt projekt. Men man får ändå se upp med denna skönhet i den sovande skogen!

 
Språkresa till Spa, Belgien
Spa
1 / 10
Se vårt urval av skolor för Franska - Spa

Spa har även andra egenskaper. Restauranger, museer, kasino och konstgallerier förgyller vistelsen i denna stad som inte förnekar sin dragningskraft på turister. Här finns stolta minnen i spansk byggstil och holländsk byggstil från 1500-talet och 1600-talet. De 10 000 invånarna i Spa och alla besökare får ta del av den effektiva infrastrukturen. Den innovativa och dynamiska regionen är även känd för sin formel 1-bana. Här kan du njuta av en enastående natur mitt i Europa, många sportmöjligheter och moderna utrustningar, i en stad som fascinerat under många sekel och du kan i lugn och ro lära dig det nederländska språket.