Studera franska i Ferrières

Bra, 15 omdömen

Missa inte chansen att lära dig franska i Ferrières, en perfekt liten stad i den unika regionen Vallonien. I denna varierade region möter du massor av människor som talar franska medan du studerar franska i Ferrières och bekantar dig med den lokala accenten och lokala vanor! Om du letar efter en språkresa fylld med natur, aktiviteter och charmiga byar, är en kurs i franska i Ferrières för dig!

 
Studera franska i Ferrières
Ferrières
1 / 10
Franska skolor i Ferrières

Medan du lär dig franska i Ferrières möter du massor av andra studenter och fyller dina dagar med att utforska de lokala vandringslederna och slottsruiner. Du studerar franska i Ferrières på en av våra fantastiska lokala partnerskolor, och har chansen att träna din franska när du besöker denna vackra belgiska region. Oavsett om du vill klättra upp i ruinerna av Château de Logne eller prova vattensporter på floderna i Ardennerna, kommer en kurs i franska i Ferrières att bli en oförglömlig upplevelse!

Varför studera franska i Ferrières?

esl ferrieres language stay 3 column 1
Lantliv
  • Ferrières är en charmig del av Belgien, där du fördjupar dig i det lokala livet och deltar i aktiviteter på Domaine de Palogne eller besöker unika museer som Musée du Jouet et de l'Enfant.
  • När du studerar franska i Ferrières, kan du uppleva lokala traditioner i byar som My eller Vieuxville och prova lokala delikatesser som belgisk choklad och Ardennerskinka. Kontakta oss för mer information om att bo i Ferrières.
esl ferrieres language stay 3 column 2
Resande
  • En kurs i franska i Ferrières är det perfekta sättet att uppleva en annan sida till Belgien, eftersom du lär känna lokala städer som historiska Liège eller de varma källorna i Spa.
  • Om du vill njuta av naturen när du studerar franska utomlands är Ardennerna det perfekta stället - den här vykortsvackra regionen är full av slottsruiner och floder!
esl ferrieres language stay 3 column 3
Aktiviteter
  • Naturligtvis kommer en kurs i franska i Ferrières att låta dig uppleva massor av utomhusaktiviteter, från ridning i skogarna till kajakpaddling längs floderna.
  • På vintern blir Ardennerna en vintersportdestination, där du kan njuta av skidåkning.

Populära frågor om att studera franska i Ferrières:

Hur mycket kostar det att bo och studera franska i Ferrières?

Levnadsomkostnaderna i Ferrières är överkomliga, då du bor i små, regionala städer och handlar som lokalbefolkningen. En måltid ute i den lokala staden kan kosta cirka 15 euro, medan kaffe inte kostar mer än 3 euro. Våra franska kurser i Ferrières börjar från 1 580 euro per vecka, och du är välkommen att be ESL om en gratis prisoffert för din tidspråkkurs i franska utomlands i Ferrières.

Vilka är fördelarna med att studera franska i Ferrières?

  • Ferrières är en charmig del av fransktalande Vallonien, där du kommer att göra otroliga framsteg på din språkkurs utomlands, eftersom du omges av språket och lever som en infödd.

  • Oavsett om du vill ha en äventyrsfylld kurs i franska i Ferrières, eller bara koppla av och njuta av atmosfären i lokala byar, blir din språkferie garanterat minnesvärd!

Vilken typ av kurser i franska kan jag göra i Ferrières?

ESL erbjuder ett brett utbud av franska kurser i Ferrières som du kan välja mellan! Oavsett om du vill lära dig franska utomlands som en hobby eller ta avancerade lektioner för ditt arbete, hjälper vi dig att välja rätt språkkurs utomlands. Några av våra kurser inkluderar:

  • Sommarskolor för 9 - 17-åringar
  • Kurser Franska PLUS aktivitet, inklusive golf och tennis

Har du några övriga frågor om att studera franska i Ferrières?