Språkresor i Kina

Ett Gap Yearr är den perfekta ursäkten för att resa runt halva världen till något exotiskt och totalt annorlunda ställe. Någonstans som till Kina. Under ditt sabbatsår i Kina med fördjupning i kinesiska kan du lära dig språket i skuggan av Kinesiska muren.

I Kina, världens folkrikaste land, är städerna totalt olika mot landsbygden, där man känner sig som om man rest tillbaka i tiden. Beijing är fullt av glittrande nattliv och fräsande gatuköksmat på nattmarknaderna, medan lugn och frid inte hittas långt borta med flodkryssningar och besök vid buddistiska tempel. Naturligtvis är Kinesiska muren och den Förbjudna staden måsten att besöka! Shanghai i söder är precis lika pulserande och kallas ibland österns Paris – lär känna allt detta under ditt gap year i Kina!
Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.