Språkresor i Kanada

Det finns inget bättre ord för att beskriva Kanada än ”andlöst”. Bevittna detta otroliga lands under som student under ett av våra sabbatsår i Kanada. Den välkomnande lokalbefolkningen kommer att öppna sina dörrar för dig och direkt låta dig känna dig som en av sina.

Internationella studenter älskar att komma till Kanada för dess eleganta städer och ojämförliga natur. Du kan studera engelska eller franska i Montreal, ta en kurs i Stilla havets pärla, Vancouver eller i moderna Toronto eller i Whistler, där du kan tillbringa eftermiddagarna i backarna. Det finns också gott om möjligheter till praktik om du letar efter att få en första arbetslivserfarenhet i en internationell miljö och ku kan även kombinera dina studier med den helt unika erfarenheten av volontärarbete på en kanadensisk ranch. Var kunde vara en bättre miljö för ett gap year i Kanada du aldrig kommer att glömma.
Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.