ESL course plus music and dance for adults

Språk PLUS Musik & Dans

Ta musik- eller danslektioner tillsammans med din spanska, italienska eller tyska kurs utomlands.

Språk PLUS Musik & Dans

Säger man inte att vissa personer har ”musiköra”? Ett sinne som har lätt för att urskilja olika ljud, att uppfatta nya och att ha lätt för att återge dem.

Då har man också utmärkta förutsättningar för att lära sig ett främmande språk! Med musiköra har man ett stort försprång framför andra. Att lära sig ett språk är inte bara att ta en kurs, men en bra start. När man dessutom kan kombinera språkkursen med att praktisera ett instrument eller dans, är succén given!

Musiken erbjuder på så sätt ett priviligierat tillfälle att upptäcka en ny kultur och dess språk. Språkförståelsen blir på alla sätt lättare via den sensoriska uppfattningen. Vissa program riktar sig till musiker, medan andra är öppna för alla, aktörer, åskådare, dansare … I själva verket, i mångt och mycket går programmen PLUS Musik, hand i hand med programmen PLUS Dans.

Alla ger dig glädjen att upptäcka ett språk genom att förknippa det med ljud, melodier, rytmer och kroppsliga uttryck, färgade av dess specifika kultur.

När man knyter samman musiken med språket, genom att integrera dess speciella vokabulär och genom att skapa en gemenskap mellan de olika deltagarna i programmet, blir programmet Språk PLUS Musik eller Språk PLUS Dans ett drömtillfälle att fördjupa sig i musiken och språket. Bered dig på att känna den intensiva glädjen av att vara tillsammans med andra musik- och dansälskare och att göra varaktiga framsteg i språket!

ESL course plus music and dance spain

Kurs Plus Music och Dans i Spanien

Ah – Spanien och dess Flamenco, dess gitarrer och dess musikers förhäxande charm... I Valencia, organiserar vår partnerskola Taronja kurser i spansk gitarr, individuellt eller i grupp, liksom workshops eller framträdanden där alla studenterna kan vara med. Spanska och flamencogitarr – en oskiljaktig lycka !

Nerja i Andalusien excellerar också i danskonsten ! Upptäck kurserna Spanska PLUS Flamenco och Salsa hos vår partnerskola Escuela de Idiomas och dyk in i världen av eldiga rytmer !

Spanien det är fest... och i detta soliga land är musiken och dansen närvarande överallt. Våra partnerskolor i Málaga erbjuder kurser i spanska kombinerade med danspraktik. Flamenco eller Salsa, det viktiga är att känna rytmen och att delta med passion !

ESL course plus music and dance south america

Kurs Plus Music och Dans i Syd Amerika

I Sydamerika har människor dansen i blodet. I Argentina, till exempel, är tango mycket mer än en dans … det är en filosofi: konsten att röra sig tillsammans i perfekt harmoni. Med vår partnerskola Expanish i Buenos Aires kan du kombinera din kurs i spanska med lektioner i tango - privat eller i en liten grupp. Det finns många andra resmål i Sydamerika där du kan kombinera språkstudier och danslektioner, som i Bogotá och Cartagena (Colombia) och Montevideo (Uruguay).

ESL course plus music and dance austria

Kurs Plus Music och Dans i Österrike

Låt dig charmas i Wien av tidlösa noter och den unika stämningen av traditionell livsglädje : Wien och musik går hand i hand ! Upptäck programmet « Tyska och musik » hos vår partnerskola Actilingua.

ESL course plus music and dance italy

Kurs Plus Music och Dans i Italien

Verona värnar om att uttrycka sig med rösten ! Idea, vår partnerskola här, anammar denna tradition genom att erbjuda kurser i sång och instrument som komplement till kurserna i italienska. Med en touche av italiensk musikhistoria som extra krydda. Du kommer utan tvekan att ge dig hän !

ESL course plus music and dance dominican republic

Kurs Plus Music och Dans i Dominikanska Republiken

Merengue, Bachata eller Salsa – vill du pröva på litet av varje ? Som komplement till kurserna i spanska hos vår partnerskola Instituto Intercultural del Caribe i Santo Domingo eller i Sosua, lär dig danslärare konsten att röra dig till de afro- västindiska rytmerna.

esl Course PLUS Music & Dance

Koreanska PLUS musik & dans

K-pop: Den koreanskfödda musiksensationen som tagit världen med storm. För fans av denna medryckande musik- och dansstil, erbjuder vår partnerskola i Seoul en chans att fördjupa dig i K-popvärlden medan du lär dig koreanska. Studenterna kommer att utveckla sina verbala färdigheter samtidigt som de sätter dem på prov under sång- och danslektionerna. Mot slutet av kursen kommer du även att få filma din egen K-popmusikvideo och göra auditions! Sammantaget kommer kursen att ge dig alla förutsättningar för att dyka ner i den glamourösa K-popvärlden.

Behöver du mer information om våra Språk PLUS Musik & Dans kurser?

Ta kontakt med oss eller ladda ner vår broschyr:

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero