Språkresor Kanada

Kanada, ett av världens tvåspråkiga länder, är en fantastisk plats att få erfarenhet av många olika kulturer medan du lär dig autentisk franska och praktiserar dina nyfunna kunskaper varje dag. Med sina vänliga städer, dess europeiska känsla och vidsträckta berg och landsbygd, känns Kanada som flera länder, ihopslagna till ett och du tröttnar aldrig på dess folk och vackra natur. Studera franska i Kanada med ESL, där vi hjälpt studenter hitta sina idealiska kurser i franska i över 20 år: vi skapar den perfekta språkresan för just dina behov.
 

Varför läsa franska i Kanada?


Om du är ute efter att lära dig ett europeiskt språk som också talas i övriga världen, är Kanada ett fantastiskt val, eftersom du kommer att se franska ur ett globalt perspektiv och lära dig saker om nya kulturer och nya livsstilar i Kanadas tvåspråkiga städer. Du får chansen att blanda dig med Kanadas infödda befolkning, som kommer att göra allt för att du ska känna dig välkommen och hemmastadd. Kanada är också ett populärt val för dem som letar efter anställning utomlands, med många praktikplatser, deltidsarbeten och yrkesmöjligheter tillgängliga som du kan kombinera på din språkresa till Kanada!
 
 

Är kanadensisk franska annorlunda mot franskan som talas i Frankrike?


Precis som variationer av engelska och spanska runt om i världen, har kanadensisk franska och ”standardfranska” sina egna accenter och olikheter. Emellertid, någon som talar kanadensisk franska har inga problem att förstå någon från Frankrike och vice versa. Om du vill lära dig franska är Kanada ett fantastiskt val, då du kommer att lära känna en ny del av världen och få en global känsla för språket. Kanadas franskspråkiga städer Montreal och Quebec är idealiska ställen där du kan lära dig franska snabbt och leva som en ortsbo.
 
 

Varför välja ESL för min kurs i franska i Kanada?


Vi vill ge dig chansen att utforska nya delar av världen och samtidigt hjälpa dig att nå din fulla språkpotential. På ESL vill vi erbjuda våra studenter at få nya färdigheter och låta dem erfara samma passion som vi känner inför att lära sig ett nytt språk. Detta betyder att vi lägger stor omsorg vid att välja ut våra partnerskolor och vi håller en nära kontakt med dem för att säkra att du ska få den högsta kvaliteten på lektionerna som går att få. Att studera franska i Kanada ger dig möjligheten att lära dig av experter, lära känna nya människor och nya kulturer och få alla verktyg du behöver för att glänsa på franska.
Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.