Språkresor till Montreal

Utmärkt, 461 omdömen

Se en ny sida av det franska språket på andra sidan havet på en fransk språkresa till Montreal! Förenat av ett gemensamt språk, men i en helt annan värld än Frankrike, är att lära sig franska i Montreal ett fantastiskt tillfälle att uppleva en blandning av kulturer på nära håll. Utforska de europeiskt inspirerade gatorna med sin egen kanadensiska twist och förundras över landets otroliga naturskönhet - varje dag! Att studera franska i Montreal öppnar dig för en helt ny värld.

 
Språkresor till Montreal
Montreal
1 / 10
Franska skolor i Montreal

En kurs i franska i Montreal ger dig möjlighet att lära dig något bekant i en helt ny miljö, se en ny sida av franskan och få en global bild av språket. Våra partnerskolor erbjuder en rad kurser för alla elever, oavsett om du är nybörjare eller på avancerad nivå, kombinerat med en total språklig fördjupning. Våra partnerskolor ligger i centrala Montreal, så när du lär dig franska i Montreal kan du också utforska lokala sevärdheter som Parc du Mont-Royal och Le Musée des Beaux-Arts de Montréal!

Varför studera franska i Montreal?

esl Montreal language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Du kommer att lära dig franska på andra sidan Atlanten, i världens näst största fransktalande samhälle efter Paris, ta till dig Montreal-accenten och fördjupa dig i klassisk kanadensisk kultur på din kurs i franska i Montreal
 • Här kan du fördjupa dig i fransk-kanadensisk kultur, från ikoniska franska rätter på Aud Pied de Cochon till att se Montreal Canadiens hockeylag spela - kontakta oss för mer information om att bo i Montreal.
esl Montreal language stay 3 column 2
Resande
 • Montreal är ett nav för vintersporter, och det finns gott om tillfällen att utöva dem bara en liten bit från staden i Mont Tremblant eller Bromont - detta får du inte i Paris!
 • Längre bort ligger Quebec, full av naturpärlor för en dagsutflykt när du tar en paus i studierna i franska i Montreal, inklusive de pittoreska Boucherville Islands och vackra Montérégie, en region känd för sin lönnsirap och cider!
esl Montreal language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Mat är en stor del av denna unika stad. Skäm bort dina smaklökar genom att ta en klassisk bagelbakningskurs i Montrealstil, eller prova en privat smakrundtur av streetfood.
 • När du lär dig franska i Montreal kanske du också vill vara aktiv - utforska cykellederna i staden, eller prova ziplining i det gamla hamnområdet!

Populära frågor om att studera franska i Montreal:

Hur mycket kostar det att bo och studera franska i Montreal?

Våra franska kurser i Montreal börjar från 278 euro (412 dollar) för en vecka, och du kan förvänta dig att betala mellan 6:50 euro (10 dollar) och 16 euro (25 dollar) för en måltid ute på restaurang. Det är också enkelt att ta sig runt i staden - en enkelbiljett till kollektivtrafik kostar 2:20 euro (3:50 dollar). Kontakta oss för en gratis prisoffert för din franska språkresa utomlands.

Vilka är fördelarna med att studera franska i Montreal?

 • Montreal är känt för att vara en livlig, kosmopolitisk stad som välkomnar både affärsfolk och internationella studenter som vill lära sig franska utomlands i en spännande tvåspråkig miljö!
 • Det finns så mycket att utforska i denna kulturhuvudstad, medan naturälskare också kan njuta av Quebecs fantastiska omgivningar, inklusive vintersport!

Vilken typ av kurser i franska kan jag göra i Montreal?

Lektionerna på våra partnerskolor är dynamiska och kommer att stimulera dig att uppnå dina mål, så oavsett vilken typ av franska kurs i Montreal du gör, har du möjlighet att snabbt förbättra dina färdigheter. Några av de program som ESL erbjuder inkluderar:

 • Standardkurser från A1- till C1-nivå, inklusive halvintensiva och intensiva kurser
 • Kurser i affärsfranska
 • Förberedande examenskurser för DELF och DALF 
 • Juniorkurser för åldrarna 13 - 17 år

Har du några övriga frågor om att studera franska i Montreal?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig